Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A terhesség alatt semmit nem...

A terhesség alatt semmit nem erzek. Normális ez?

Figyelt kérdés

Semmi tünetem, neha mozog,de azt is ritkan erzem. Ctg-znek ott minden rendben.

Ugy erzem lehet azt jelenti h már most sem erős a kspcsolatunk,és mivel lány lesz apjahoz fog jobban ragaszkodni.

Persze ez nem biztos,tudom..

Sokat stresszelek is,nem tudom milyen baja lesz igy később..

A doki nem nagyon mond semmit,nem tudom másnál miket mond. Eddig semmi különlegeset nem tudok a terhességemről,csak várom a szülést..

Az elején mondta h mit ne egyek ennyi..

2021. jún. 20. 17:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Úgy érted, a baba iránt nincsenek érzéseid, vagy fizikai tüneteket nem érzel?
2021. jún. 20. 17:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Hogy függ össze a gyerekkel való kapcsolat a fizikai fájdalommal?!

Második terhességem, a magzatmozgáson (és a szülésen) kívül az ég világon semmit nem éreztem. Nem is értem mit akarsz érezni?!

Fiammal olyan a kapcsolatom, elmkndani nem tudom, annyira jó.

2021. jún. 20. 18:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mit akarsz érezni?
2021. jún. 20. 19:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Atyavilág… nekem sincsenek és nem is voltak terhes tüneteim, de eszembe sem jutna arra gondolni hogy azert mert erős a kapcsolatunk. Ezt azért jócskán eltúloztad.

Az orvosok erre semmit sem fognak mondani Neked, mivel a Te és a pici értékeit, egézségét figyelik, nem azt már bocsi hogy milyen marhaságokat magyarázol bele…

2021. jún. 20. 19:32
 5/10 anonim ***** válasza:

*nem erős

Utolsó voltam

2021. jún. 20. 19:32
 6/10 anonim ***** válasza:

Első babánk a második hónapban megfogant. Lassan betölti a két évet.

A második babára már 14 hónapja várunk. Kiderült, hogy a férjemnél vannak problémák, de nem adjuk fel. Nagy családra vágyunk!

2021. jún. 20. 22:14
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Uh, bocsánat. Rossz kérdéshez írtam.

Utolsó voltam.

2021. jún. 20. 22:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt egyikkel sem semmi tünetem. Lányok, imádjuk egymást. 😊
2021. jún. 21. 01:32
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A lányomra az NST-n mindig azt mondták, hogy lusta baba. Egyszer fel is kellett ébreszteni, mert olyan jót aludt. Este viszont olyan forgásokat produkált, hogy csak néztünk, találgattuk, hogy melyik testrésze dudorodik éppen ki itt ott. Gondoltam, mivel kislány, majd biztos apás lesz... Hát nem. Elvan az apjával is, de ha felveszem bújik a nyakamba, máshoz csak akkor bújik, ha nem akar bemenni a járókába. Én is sokat stresszeltem terhesség alatt. Semmi gond nem volt. Nekem sem mondott a doki semmit, de én nem paráztam. Beszéltem is hozzá, sokat. Covid miatt "szobafogságra" voltam ítélve, max boltba, postára mentem így ő volt az egyetlen társaságom napközben. Hátha téged is jobb kedvre derít.
2021. jún. 21. 07:41
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát én meg pont hogy úgy érzem, hogy a rosszullétek és a fájdalmak miatt nem alakul ki a kötődés.

Ahogy kezdek jobban lenni, és már nem fáj mindenem, jobban is tudok fókuszálni a picire.

Szerintem örülj h nem érzel fájdalmat és rosszullétet, hülyeség hiányolni.

2021. jún. 21. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!