Késhet a menzesz sok fájdalomcsillapító miatt?
Igen, mert a non szteroid gyulladásgátlók ( leginkább a diklofenák tartalmú gyulladáscsökkentők) lassítják a peteérést, későbbre tolják az ovulációt ezáltál kitolják a ciklust.
Köszi, kettes, ez nekem is újdonság! :) ezesetben tárgytalan, amit írtam. 🙂
(1)
És miután abbahagytad a gyógyszer szedését, megjött neked egyből? Vagy az a havi vérzés már garantáltan kimarad és csak a következő hónapban lesz?
Nekem gyakorlatilag kimaradt az a ciklus, valami 50+ napos volt. De én sokat is szedtem, sokáig, kb 2 hétig folyamatosan napi 2-3-at, és hát nagyon beteg is voltam, biztos az is hatással volt a szervezetemre, nem csak a gyógyszer. Az egy ilyen időszak volt🤷♀️
A következő ciklusommal már nem volt semmi gond.
Valóban eltolhatja, meggátolhatja az ovulációt, csak az a bibi, hogy neked tabletta mellett amúgy sincs ovulációd, nincs mit eltolnia..
Ha antibiotikumot is szedtél, az befolyásolhatja a tabletta hatását, szóval egy teszt nem ártana. Egyébként pedig majd mejjön a következő szünetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!