12mm megvastagodott mehnyalkahartya jelezhet babat?
Sziasztok. Van két db halvány pozi tesztem, viszont ma délután nagyon kicsi barnazas volt így beszaladtunk az ügyeletre, ahol a doktorur megállapította hogy 12mm vastag a nyálkahártya, mehszaj teljesen fent és zárt, viszont nem látott meg egyéb más terhességet utaló jelet. Mehemet megtapogatta, mondta hogy alul kemény, ahogy kora terhesen lenni szokott de ennyi. Papiromra is rá lett irva, hogy kora terhesség? Kerdojellel.
Azt szeretném kérdezni volt így valaki akinek baba lett? Vagy hasonló helyzetben volt valaki?
Nincs progeszteron hianyom, tökéletes volt a verkepem! 2het mulva megyek vissza magán dokihoz!
Tapasztalatot várok semmi egyebet.
Azért “aggaszt” kicsit mert május 3-8ig volt menszeszem. És ahhoz képest úgy mond le vagyok maradva, de valószínű később foganhatott. Volt egy missed abom nem rég, és nem szeretnek meg egy ilyet átélni.
Nem elsősorban a méhnyh, inkább a pozitív teszt utal terhességre. De a méhnyh is teljesen rendben van így.
Korai vetélés után én is aggódtam, ezért (mivel uh-n kb semmi se látszik még) elmentem magánlaborba két nap különbséggel hcg szintet nézetni. Gondold át téged ez megnyugtatna-e,és ha igen, érdemes elmenni.
Van pozi tesztem szerencsére, igaz halvány de egyértelmű.
2 het mulva megyek a magangba úgy kaptam időpontot, addig ha nem lép fel vérzés, várok. Igazából így már nyugodt vagyok mert mikor az első gyerkoccel mentem mensi után 3 héttel akkor is csak petezsak volt. Itt meg bármi lehet az az igazság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!