Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiszakadt az óvszer, de nem...

Kiszakadt az óvszer, de nem ment el a barátom, lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Kiszakadt az óvszer az együttlét során és ezt még az előtt észrevettük, hogy elment volna és félbehagytuk a dolgokat. Ez a menstruációmat követő 25. napon történt. Ezután rá két napra meg is jött a menstruációm. Az lenne a kérdésem, hogy lehetséges-e hogy mivel ilyen közel történt a két dolog ezért még a menstruáció nem zárja ki a terhességet?

2021. jún. 12. 21:45
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Nem valószínű, hogy terhes vagy. Az esemény utáni 16.napon csinálj egy tesztet. Ha az negatív, akkor biztos nem vagy.
2021. jún. 12. 22:06
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
Jaj, Istenem! Hát ha meg is jött utána mégis mitől félsz?
2021. jún. 12. 22:23
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
Ha megjött a menstruációd, akkor a havi érett petesejted kiürült, szóval 99% ig nem vagy terhes. De azért csinálj majd egy tesztet
2021. jún. 12. 22:49
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Valoszinuleg nem vagy terhes, ne aggodj.
2021. jún. 12. 23:04
 5/10 anonim ***** válasza:
93%
Nem valoszinu hogy teherbe estel.
2021. jún. 12. 23:15
 6/10 anonim ***** válasza:
87%
Nem vagy terhes, felesleges idegeskedned ezen.
2021. jún. 13. 00:23
 7/10 anonim ***** válasza:
68%
Az ilyeneken miért napokkal később kezdenek el gondolkodni/idegeskedni az emberek? Miért nem akkor, amikor az eset törtènik? Akkor még lehetne tenni ellene, vagy a dolgoknak utána nézve mérlegelni arról, hogy kell-e esemény utáni tabletta.
2021. jún. 13. 07:29
 8/10 anonim ***** válasza:
54%
Gondolom, hogy te is egy előváladéktól rettegő tini vagy. Neked és minden sorstársadnak ajánlom, hogy elégítsd ki egyszer kézzel a barátodat és érezni fogod a kezeden, hogy mikor jön ki az előváladék és rá mennyire jön az ondó. Talán ez megnyugtat egy két rettegő fiatalt.
2021. jún. 13. 10:57
 9/10 A kérdező kommentje:
8-as kommentre: azért kérdeztem mert csomó helyen olvastam a kérdésről, arról hogy az előváladékba lehet-e spermium, és minden helyen mást írtak így nem tudom melyik az igaz
2021. jún. 13. 12:57
 10/10 anonim ***** válasza:
15%

Azért tanácsoltam, hogy kézzel elégítsd ki. Akkor tudni fogod, hogy mikor is távozik a rettegett előváladék és talán megnyugszol. Nem bántásból írtam amit írtam, hanem hogy gyakorlati tapasztalatot szerezz és talán egy kicsit oldja a félelmet, ha találkozol a rettegésed tárgyával. Az én tapasztalatom, hogy az előváladék kicsivel előzi csak meg az ondót, tehát ha a partnered még a közelében sem volt a csúcspontnak, akkor még előváladékkal sem találkozhatott az óvszer. De mondom, egy kis gyakorlati tapasztalat.

8-as voltam

2021. jún. 13. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!