Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Életemben most szedtem be a...

Életemben most szedtem be a 3.szem fogamzásgátló tabit. Tegnap lefeküdtem a barátommal de használtunk óvszert. Sajnos kiszakadt,és nem vettük észre, és belém élvezett a barátom. Lehetek így terhes?

Figyelt kérdés
2009. febr. 18. 10:38
 1/4 anonim válasza:
azesetek döntőtöbbségében 50% os a fogalmzásgátló hatás.. célszerű esemély utáni tablettát is bevenned a maximális dolgokér. de ha igy nemjön meg következő hóba a mensi,akkor van nagy baj :S
2009. febr. 18. 10:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Olvasd el mi van fogamzásgátló tájékoztatójára írva.

Amúgy első válaszoló, mi az, hogy 50%-os a fog. gátló hatása?

2009. febr. 18. 10:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Elsőnek...kicsit félrelöttél az 50%kkal.Ha már valaki legalább egy honapja szedi akkor 100%os védettséged ad a fogamzásgátló tabletta.

Amugy várj egy hetet és vegyél tesztet, vagy menj orvoshoz par nap mulva, vagy vegyél 72 órás tabit.

2009. febr. 18. 10:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Elvileg igen, lehetsz terhes mert a tabi csak meghatározott idő után véd, szóval ha biztosra akarsz menni akkor irány a doki 72 órás tabiért.

Előttem szólónak, sajnos a tabi sem száz százalék, inkább 99.99%. Estek már teherbe nők úyg hogy rendesen szedték. 100% csak az ha egyáltalán nincs szex

2009. febr. 18. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!