Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan lehet kibirni a sokadik...

Hogyan lehet kibirni a sokadik próbálkozás kudarcait? A környezetemben mar mindenkinek gyereke van nekem meg még mindig nem sikerült.

Figyelt kérdés
31 éves vagyok, a ferjem 45.Mar nagyon szeretnénk babát, a cisztaimat leszamitva ami a jobb petefeszkemnel van minden rendben van. 18 hónapja várunk arra hogy talán sikerült de még el sem indult soha semmi. Kb 2 naponta mindig együtt vagyunk. Egeszsegesen élünk, vitaminokat szedünk es megsem akar osszejonni. Ferjemmel is rendben van minden. Egyszerűen nem ertem...
2021. jún. 9. 08:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezeket olyan szomorú olvasni.

Életében egy Nő kétszer nagyon határozott és bármit megtesz: ,ha akar gyereket és ha nem akar.

Bárcsak varázs erőm lenne,én mindenkinek “adnék” babát💖

Remélem hamarosan összejön nektek a baba én nagyon nagyon szurkolok!

2021. jún. 9. 11:46
 12/16 A kérdező kommentje:

De aranyos vagy, nagyon köszönjük, renelem hamarosan szülők lehetünk mi is❤️

Néha olyan kegyetlen es igazságtalan az élet. 10 eve harmóniában, szeretetben, jo anyagi körülmények között élünk a ferjemmel. Szerintem jó szülők lennénk és tessék...😔

2021. jún. 9. 11:54
 13/16 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Nem tudok használható tanáccsal szolgálni, csak annyit 'mondanék': soha soha ne adjátok fel, végeztessétek el a létező összes vizsgálatot, ne sötétben tapogatózzatok!! és amint megvan a baba, írj ide nekünk, akik drukkolunk nektek!! Had örüljünk :)

Óriási respect a kitartásotokért!!

2021. jún. 9. 13:31
 14/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!!!! Olyan jó hogy vannak még ilyen emberek❤️❤️❤️❤️
2021. jún. 9. 14:20
 15/16 anonim ***** válasza:
Keressetek egy meddőségit, én Budapesten egy kis rendelőbe jártam a doki ott csinálta meg az átjárhatósági vizsgálatot is. Nálunk az is kiderült, hogy a katonák nem úsznak fel kinyírtam őket, ezen egy síkosító segített, amit a neten találtam, mert a doki már inszemet akart volna,de szerencsére nem kellett.
2021. jún. 9. 14:45
 16/16 anonim ***** válasza:
Kezdjétek el a kivizsgálásokat. Nekem a hőmérőzés, Lh tesztelés, Aviva torna, diéta, mozgás segített, férjemnél viszont a sperma eredménynél kiderült egy gond, miután azt kezelték, rögtön összejött. Sok sikert, ne adjátok fel.
2021. jún. 9. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!