Hogyan lehet kibirni a sokadik próbálkozás kudarcait? A környezetemben mar mindenkinek gyereke van nekem meg még mindig nem sikerült.
Gondolj arra, hogy most még nyugodt életet van, aztán nem lesz..
Máris jobban érzed magad majd.
Képzeld el azt,hogy fél éjjel fent ülsz, hogy le vagy hányva, hogy hiába ültél fent hajnal 2-ig már lehet 5-kor kelhetsz.
Hogy innentől nincs normális hétvége, nincs nyugodt bevásárlás. A munkádnak kb lőttek, te leszel az örök problémás akinek beteg a gyereke stb.
Hogy semmit nem tudsz nyugodtan csinálni. Hogy valaki kiborítja a tányér levest a falra mert épp hisztis korszaka van.
Hogy örülsz ha van szexuális életed néha.
Hogy hónap végén is ott hagysz majd egy 20ast a gyógyszertárban mert megint beteg a gyerek.
Na, most csak pár dolgot emeltem ki.
Addig örülj, amíg nincs. Mert onnan nincs visszaút.
6os!
Azért ne általanosíts 😂😂😂 lehet neked szar volt, ha egyáltalan van gyereked, de az nem azt jelenti másnak is az lesz....
2éves a fiam, de
-1x nem ültem vele éjjeleket, 1x nem voltam lehányva, 1x nem keltem 5kor
-simán elmegyek egy nyugodt bevásárlásra az első héttől, gyerekkel is, eddig 1x volt beteg a gyerek, és a munkám is köszöni, megvan.
-1x nem borult a falra semmi, barmit megtudtam mindig is csinálni mellette, pedig segítségem sem volt.
-az első 6hetet leszámítva a szex is tökéletes, sőt talán jobb is, mint gyerek elött
-hónao végen is simán ott tudnék hagyni 20ezret a gyogyszertárba, de eddig a 2 év alatt összesen nem hagytunk annyit ott a gyerekre (az oltásokat kivéve, de az ugye nem betegség)
És örülö, sokkal boldogabb az életem, férjemmel is egy csalad lettünk, máshogy el sem tudnánk képzelni. És képzeld, nem hogy 1 gyerek, de félidős terhes vagyok a másodikkal....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!