Menstruacio előtt 2 nappal egy 10-es teszt már mutatná ha terhes lennek?
Figyelt kérdés
2021. jún. 9. 06:43
1/8 anonim válasza:
Elméletileg igen, de szerintem inkább várj még 2 napot. Nekem 3 nap múlva lenne a mensim, én is türelmetlen vagyok már, de lefoglalom magam, csak aznap tesztelek vagy másnap :)
2/8 A kérdező kommentje:
csak ugy elszomoritott hogy negatív lett... pedig most nagyon úgy éreztem hogy sikerült 😢😢😢😢
2021. jún. 9. 06:59
3/8 anonim válasza:
Mutatná szerintem.Én faccelle tesztet csináltam,előtte 3 nappal,ráadásul délután és pozitív lett.Most egy honapja akarunk kis tesot.Most lesz a héten oeteérésem.Van itthon 5 db teszt,de megfogadtam,csak akkor tesztelek ha nem jön meg.Nem lesz könnyű.😅
4/8 anonim válasza:
Ha biztos a peteérés ideje,(pl nézted ovu teszttel) és tényleg 2 napod van a nemvártig, akkor igen, már mutatná. De ha elcsúszott a peteérés pár nappal, ami sűrűn előfordulhat, ekkor tolódik ki a ciklus, akkor még nem feltétlen mutatná. Ilyenkor 1-2 nap is nagyon sokat számít tesztelés szempontjából.
5/8 anonim válasza:
Valami halvány valószínűleg lenne.Ha nem tudod pontosan mikor volt ovud akkor még nincs min szomorkodni.
6/8 A kérdező kommentje:
Nekem mindig 28 naponként jön meg. 16 éve mentrualok es eddig mindig 28 napra jött. Nem követtem hogy mikor ovulalok csak próbáltunk minél többet együtt lenni a ferjemmel a ciklusom kozepe körül.
2021. jún. 9. 07:48
7/8 A kérdező kommentje:
Csak ha nem kozepidoben volt ovum akkor csuszna a menzeszem is, nem?
2021. jún. 9. 07:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!