Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy bírjátok ki azt a 2...

Hogy bírjátok ki azt a 2 hetet, amíg az ember nem tudja hogy van-e baba? Folyamatosan nézem a tüneteket, de lehet, hogy ilyenek máskor is voltak, vagy csak véletlen az egész.

Figyelt kérdés

Egyébként ez a 3. hét, pont egy hét múlva jönne meg. Volt itt már minden, székrekedés, puffadás, mellfeszülés, pattanások az állam mellett, hányinger az utóbbi 3 napban

aztán lehet, hogy mind csak véletlen, mert még ezek korainak tűnnek.

2021. jún. 6. 09:51
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
49%
Sosem fogom megérteni ezt a fajta hisztis rágörcsölést, pedig több, mint 6 évet vártunk az elsőre. Az utolsónál érthető, nyilván, de nekem a kérdésből az jön le, hogy még nagyon az elején vagytok. Be fogsz csavarodni, ha nem tudod egészséges keretek közt tartani a várakozást... ráadásul ha megfogan a baba, ugyanez lesz. Mikor fogod érezni a magzatmozgást, mikor nő a pocakod, mikor indul be a szülés, aztán szerencsétlen baba mikor fordul, ül, áll, kúszik, mászik, totyog, derivál. 😕 Nem akarlak megbántani, ne érts félre, de a saját érdekedben, a házasságodért és a gyermeke(i)dért is össze kellene szedned magad kicsit lelkileg.
2021. jún. 6. 10:52
 12/25 A kérdező kommentje:

Azért aggódni nem kell, nem vagyok szétesve lelkileg. ;)

Hétköznap dolgozom, nem érek rá ilyenekre, csak most 2-3 napja hétvégén.

2021. jún. 6. 11:01
 13/25 anonim ***** válasza:
89%
Amikor terhes lettem semmi tünetem nem volt.A legtöbbször csak bebeszélik maguknak!A tünetek 5.,de inkább 6.héttől jönnek.
2021. jún. 6. 12:08
 14/25 anonim ***** válasza:
84%
A kor nálam is játszik, 37 vagyok (én írtam, hogy 9 hónapja próbálkozunk). Azért nagyon remélem, hogy 40 előtt sikerül. Nem első baba lenne, de ugyanúgy fáj a szívem, mintha az lenne. Hiányzik még valaki a családból és valahogy nem nyugtat meg az, amit mások mindig mondanak, hogy legalább már van gyereked... sajnos ez nem ilyen, hogy akkor már nem baj, ha nem lesz még. :(
2021. jún. 6. 12:40
 15/25 anonim ***** válasza:
42%

"Sosem fogom megérteni ezt a fajta hisztis rágörcsölést"

EQ kérdése. Nyugi, felnőttként is fejleszthető. Feküdj rá a témára!

2021. jún. 6. 12:41
 16/25 anonim ***** válasza:
75%

Én is ezt csináltam,hónapokig amit te

Utána elengedtem,nem érdekelt

Minden adott volt a babához,lett új házunk,anyagi háttér,tényleg már csak a baba hiányzott

Már menszesz elött másfél héttel huh viszket a mellem,tuti sikerült,feszül a mellem,tuti baba,hasmenés,székrekedés,puffadás,

csokit kivántam,uborkát kivántam ooo mondtam tuti összejött..stb.kerestem a jeleket,na mondom tuti pozi lesz a teszt,és mindig megjött

Annyira akartam,belülről feszített egy érzés, hogy miért nem tesztelek már pozit,tuti beteg vagyok stb.

Majd egyik nap megvilágosodtam...mondtam nah elég volt ez a tesztelgetés,majd jön a baba,ha ugy érzi hogy jönni akar

Elengedtem a témát...mikor ezt fejben eldöntöttem,és nem érdekelt,következó hónapban egy gyönyörű pozit teszteltem

Majd a 8.héten,reggel,délben,este,sőt még hajnalban is hányás,4 hét alatt 8 kg-ot fogytam,12.hétig olyan voltam mint egy zombi,szédülés,állandó hasmenés jellegű görcsölés

Orvoshoz is ugy mentem,hogy zacskóval...mert ott is elhánytam magam

Nah ez már jó kis terhes tünet volt

2021. jún. 6. 18:10
 17/25 anonim ***** válasza:
34%

28 30 36 evesen szuletem de egyszer sem paraztam ra h jaj a korom...

Nem tesztelgettem nem erdekel. Jokat szexeltem es ennyi.

Elveztem az eletett, es nem azon agyaltam ja meg egy honap pozitiv tesz nelkul. Nem sirzam miatta.

Erdekes modon par honap utan osszejott. Akkor is raerosen inteztem mindent. Siman eleg volt 11hetesen orvoshoz menni.

2021. jún. 6. 18:21
 18/25 anonim ***** válasza:
64%

Persze, le lehet szrni. Meg lehet figyelni magad és időben rájönni, ha bajod van. Ha akkor nem figyelek, ma nincs gyerekem.

Az a szomorú, hogy aki azt mondja, hogy "nem érdekel", annak van 3. De tudjuk, hogy az élet nem igazságos.

2021. jún. 6. 21:00
 19/25 anonim ***** válasza:
33%

16-os válaszoló vagyok

Szerintem alap dolog,hogy teherbeesés elött az ember elmegy egy teljeskörű kivizsgálásra...

Vagyis én elmentem,mert meg akartam tudni,hogy minden rendben van velem odalent

Voltam vérvételen,hormont is néztek,elmentem nögyógyászhoz is,ott is nézte doki hogy van e ovuláció,naponta jártam

Minden rendben talált,és mégsem jött egyből össze

Amikor elengedtem,akkor sikerült egyből

A 2.baba viszont egyből,egyetlenegy együttlétből fogant

2021. jún. 6. 21:46
 20/25 anonim ***** válasza:
67%
Eleinte sehogy. Idővel megtanulod elengedni.
2021. jún. 7. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!