Hogy bírjátok ki azt a 2 hetet, amíg az ember nem tudja hogy van-e baba? Folyamatosan nézem a tüneteket, de lehet, hogy ilyenek máskor is voltak, vagy csak véletlen az egész.
Egyébként ez a 3. hét, pont egy hét múlva jönne meg. Volt itt már minden, székrekedés, puffadás, mellfeszülés, pattanások az állam mellett, hányinger az utóbbi 3 napban
aztán lehet, hogy mind csak véletlen, mert még ezek korainak tűnnek.
Ugy, hogy nem ezen görcsöltem egész nap, hanem tettem a dolgom, lefoglaltam magam.
Ezek nem terhes tünetek. Azok majd akkor jelentkeznek, ha a hcg elér bizonyos szintet. Az pedig általában az 5, de inkább a 6.hét fele van.
Felesleges mindent beképzelni, mert csak magadat hülyíted vele
Nem ertem miert parazol ra ennyire
Szep is lenne ha programozni alarnad ezt a dolgot.
Nyugi leul nem agyal.
Majd mikor ott lesz az ideje terhes leszel. Amig ezen porogsz tuti nem.
Utolsó, hajrá neked is! Kitartás!
Én is félek, hogy negatívat tesztelek majd, és sírás lesz belőle.
15 hónapig vártam a pozitív tesztre...igazából csak peteérés környékén foglalkoztam vele, meg menstruáció idején, hogy vajon most sikerült-e, vagy újabb kudarc lesz. Ha 2 napnál többet késett, teszteltem. Korábban soha, felesleges pénzkidobás. Így is lett néhány negatív tesztem, mire sikerült 2 csíkosat produkálni.
Igyekeztem mással foglalkozni, nem mindent terhes tünetnek hinni, hogy ne bolonduljak bele, mert körülöttem többeknek is sikerült teherbe esni ez alatt.
Hát olyan jó az előttem szólóknak, hogy nem kell ráparázni, nekem a korom miatt nincsenek éveim, szeptemberben 14.héten missed, februárban nem lett szívhang utána 2 kémiai, így nekem nem csak a 2 hét telik lassan, de majd ha netán sikerül az is, míg szívhangja lesz, majd a genetika is,de az is benne van, hogy többször már odáig sem jutok, hogy + tesztem legyen.
Nekem mossed után rosszabb, de 1-2 hónap ahogy nem sikerül kezdem kevésbé figyelni mi van.
Nekem az első hányinger akkor jön mikor megjelenik a hcg de kb 1 óra és vége is majd 5-6 héten újra, az utolsónál a cici fájás miatt csináltam tesztet kb 5 éve nem fájt, de most azóta egyfolytába hiába lett missed.
Sajnálom, és hajrá neked is, kitartást! Remélem hamarosan sikerül!
Nem kell lehurrogni egymást, nem egyformán dolgozzuk fel a dolgokat.
Reméltem, hogy létezik olyan, hogy beágyazódáskor ilyen tünetek voltak már másnak is, de valószínű csak beképzelem vagy más miatt, pl pms... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!