Terhesség és a kávé?
Figyelt kérdés
Mennyi kávét ittatok/isztok terhesség alatt, illetve a teherbeesés időszaka alatt? Mennyi szerintetek a megengedett? Elég megoszló véleményeket olvastam2021. jún. 3. 13:06
11/15 A kérdező kommentje:
6-osnak gratuláltam, csak közben megjelentek hozzászólások.
Nagy kávés vagyok, megszeretném találni a középutat, hogy ezzel ne ártsak a szervezetemnek, hogy minél hamarabb összejöhessen a baba :)
2021. jún. 3. 13:39
12/15 anonim válasza:
Mindkét gyereknél napi 1-2 kávét ittam. Egyiknek sem lett tőle baja. Tervezés alatt teljesen mindegy mennyit iszol.
13/15 anonim válasza:
Napi 1x koffeinmentest. Magas a vérnyomásom és terhesség alatt is az volt.
14/15 anonim válasza:
Terhesség előtt napi 4-6 adagot ittam. Mikor terhes lettem, a reggeli első kivételével a többit lecseréltem koffeinmentesre. Az első egy hónapban alig volt vérnyomásom :D
15/15 anonim válasza:
Terhesség előtt napi kettőt, most napi egyet de azt se minden nap, nem kívánom. Ha kívánnám, a másodikat koffeinmentesen innám, mivel nem tudom pontosan mennyi koffein van a kávémban, és kólát is szoktam inni, az viszont jólesik a rosszullétekor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!