Terhesség és a kávé?
Napi 2.
Reggel illetve délbe, ha alszik a 2évesem.
22hkm
2!
Ártani nem fog, de használni sem :D
2x próbáltam a koffeinmenteset, rosszabbul voltam, minta nem ittam volna
Gondolom az erőssége sem mindegy. Reggel szoktam inni egy duplát, babkávéból őröltet.
Sokan azt mondják teljesen elkellene hagyni babatervezésnél.
28 vagyok, 10 éve kávézok, napi 2t. 1 nap kihagyás nélkül.
Reggel duplat iszok, délután egy tejeset. Frissen őrli a főzőnk.
2éves a fiam, makk egészséges, most félidős terhes vagyok, semmi probléma nincs
A legtöbb ajánlás szerint 200 mg az ajánlott napi max. mennyiség. Ebbe 2 latte vagy presszó belefér.
Én a tervezés alatt ugyanúgy napi2-3-at ittam viszont sportoltam és sok vizet ittam és vitaminokat szedtem. (Sikerült is elsőre)
Az elején nagyon nem kívántam a kávét, viszont rám szóltak hogy nagyon alacsony a vérnyomásom, igyak bátran, így reggelente egyet ittam végig. Aztán szoptatás alatt is egyet ittam naponta. Nagyon jó alvó a gyerek szerencsére :)
Az erősség mellékes, 200 mg koffein biztonságosan fogyasztható terhesség alatt is. Hogy ezt úgy viszed be, hogy reggel bevered egyben egy ultraerős kávéban, vagy a nap folyamán megiszol 3 liter kólát, az már rád van bízva.
Szóval én napi 1 kávét és utána 2 teát ittam a terhességem alatt. Most két kávé és két tea a napi koffeinadagom :D Mielőtt teherbe estem volna, napi 3-4 kávé csúszott le.
Utolsó: Milyen jó ilyent hallani :)
Gratulálok!
Talán lecsökkentem egy kávéra reggel kis tejjel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!