Most melyik a kontroll csík?
Figyelt kérdés
Delutanibol predictor terhességi teszt,kicsit furcsa mert az első csík nagyon erős a másik halványabb hogy van ez?
2021. jún. 1. 19:40
11/16 anonim válasza:
A predictor ilyen volt nekem is. A kontroll csík gyengébb volt mint a teszt csík. Ez egy erős pozitív! Gratulálok!
12/16 A kérdező kommentje:
11 köszönöm szépen,de az mitől lehet?
2021. jún. 1. 21:02
13/16 anonim válasza:
Ne legyél már retard@lt kérdező, a 7es leírta... Nem baj, hogy a teszt értelmezése nem megy, de a szövegértés se?
Eszem megáll...
8as vagyok, leírtam én is...
14/16 A kérdező kommentje:
Majdnem csúnya ki fejezéssel írtam hogy ki a retarladt.
2021. jún. 1. 21:31
15/16 anonim válasza:
Kérdező, ez csak annyit jelent, hogy hcg van a szervezetedben, nem kell túlgondolni. 2 nappal a menstruáció kimaradása után már a legtöbb embernek ilyen lesz ez a teszt.
16/16 anonim válasza:
2 csík = terhes vagy. A pisi felőli oldalon van a tesztcsík, a távolabbi a kontroll csík.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!