Normális ha a teszt csík erősebb a kontroll csíknál? Miért van ez?
Január elején elmaradt a menszesz, teszteltem és pozitív lett, de kb olyan erős mint maga a kontroll csík.
Eltelt azóta 2hét, dokihoz február 2.-án megyek, tegnap délután csináltam kíváncsiságból egy x epil 25os tesztet, egyből ki jött rajta a tesztcsik és utána a kontroll, de a kontroll halványabb lett mint a teszt csík. Azt hittem rossz a teszt, ezért ma reggel első vizeletbol csináltam egy ugyanolyan tesztet, és az is ilyen lett. Normális? Bocsi de így meg nem jártam, és nem nagyon hallottam ilyenről. Képet is illesztek be
Ez a ma reggeli, a tegnap délutánit nem fotóztam le, de ugyanilyen
5+6hetes terhes vagyok, az enyém is ilyen volt: [link]
Persze, teljesen normális :)
Teljesen normális. Már sok a hgc a szervezetbe. És amúgy is minden teszt más. De semmi bajt nem jelez.
Gratulálok amúgy és boldog egészséges baba varast!
3as nem értek veled egyet, de nem baj nem is kell :) nem felesleges tesztelés volt, csak nem szerettem volna úgy jarni, hogy pont a teszt csík halvanyodik, és mire dokihoz jutok semmi jót nem tud közölni, ennyi.
4,5 köszönöm a gyors válaszotokat!
Nyugodt voltam eddig is, csak érdekelt miért van ez😀
Köszönöm szépen!
Most csibáltam nem reggeli vizeletből és ilyen, 5 hetes vagyok 1 hete késik.
Persze hogy erősödik egyre több a szervezetben a hcg.
Koszi utolsó
Nekem is kb ilyen mindkettő 😀
Az ilyet külföldi fórumokon "festéklopó" (dye stealer) tesztnek hívják, elvileg amiatt van mert olyan erős reakciót vált ki a reagensből a teszt csík (ami közelebb van a mintához, ugye oda ér el előbb a festék), hogy a 2. csíkhoz már nem marad.
Nem jelez gondot abszolút, jó babavárást!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!