Missed ab után?

Figyelt kérdés

Sziasztok

03.07 volt missed ab miatt műtétetm(8+ hetes voltam)

Rá két héttel(péntek) még barnázgattam de szabad utat kaptunk az orvostól.

A hétvégén voltunk együtt.

Keddtől folyamat fájdogált a hasam és egy nyákos folyásom is volt. A terhességi teszt pozi volt az lh is nagyon pozi.

Akkor kedden kaptam a rossz hírt miszerint nem volt jó a szövettan .

Szerdán hcg színt mérés eredménye 37.5 volt.azóta nem voltunk együtt. Ma icipici piros vércseppeket latok a wc papiron.

Alhasam nem fáj ,nem görcsöl!

Volt valakinek ilyen? Várom h megjön vagy beágyazodási vérzés vagy passz.

Picit aggodom.

2021. jún. 1. 11:38
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Hidd el nem!
2021. jún. 2. 05:36
 12/17 A kérdező kommentje:

[link]

Jó olvasást!

Szerencsére nem a begyöpösödött orvosokhoz járok.

2021. jún. 2. 05:40
 13/17 anonim ***** válasza:

Na, tök jó hogy bemásoltad, mert alatta van kérdezz-felelek konkrétumokkal!

Bemásolom:

Erzsébet

2 éve

Jónapot vetélés után újra lehet próbálkozni a baba projekten?

Válasz

Dr. Kelemen Csaba Szerző

2 éve

Reply to Erzsébet

Kedves Erzsébet!

Igen, az egy idejétmúlt felfogás, hogy hónapokat kellene várni az újabb próbálkozással, a következő menstruáció után próbálkozzanak nyugodtan!

Amennyiben viszont ez többedik vetélés volt, úgy érdemes végigcsinálni az ismétlődő vetélésekkor javasolt kivizsgálási sort.

Szóval félreértetted a dokit is, a cikket is. Hiába vagy türelmetlen, ki kell várni míg megjön, hogy legyen normálisan érett petéd utána, ne legyen probléma újra.

2021. jún. 2. 06:34
 14/17 anonim ***** válasza:

Sőt, ha kétnaponta teszed fel ugyanazt a kérdést sem leszel előrébb hisz te magad sem tudod mikor van peteérés.

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..

Missed ab után ha tetszik ha nem, meg kell várni amíg helyreáll a ciklus. Az pedig azzal indul hogy megjön magától. Nem azzal, hogy leválasztják a nyàlkahártyát a missed ab műtéttel. Amúgy fogalmam sincs miért nem fogadod meg a kérdéseid alatt lévő tanácsokat, hogy várj amíg megjön, ha nem erre a válaszra vársz akkor meg minek teszed fel a kérdést?

2021. jún. 2. 06:47
 15/17 A kérdező kommentje:

1 nem többedik vetélés de te biztos nagyon okos vagy és mindent tudsz értelmezni.

Létszi inkább ne írj semmit mert uncsi ahogy megkérdöjelezel 2 orvos álláspontját!

Kösziii

2021. jún. 2. 07:01
 16/17 anonim ***** válasza:

:)

Értő olvasás! Az egyik másik ajánlás a többedik vetélésnél;)

2021. jún. 2. 07:51
 17/17 anonim ***** válasza:

Nekem a doki 6 hónapot mondott, a COVID miatt... nem is értem... 🤦‍♀️🤦‍♀️

Mi egy normál menzeszt vártunk, szerintem annyi mindenképp kell, több orvosi véleményt olvastam erről.

1es voltam

2021. jún. 2. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!