Missed ab után peteérés?
Sziasztok
2.5 hete volt missed ab miatt műtétem.
Bő 2 hétig pecsételtem,vérezgettem..2 hetes kontrollon minden ok volt.
Az én orvosaim azt mondják h mehet nyugodtan a baba projekt
már.
Tegnap 10 érzékenységű teszt még pozitív volt viszont tipikus ovu fájdalmaim voltak.
Az lh teszt is nagyon pozitív(gondolom a hcg miatt)
Létezik h így is van ovulációm?
Kinek mikor sikerült a következő baba?
Szia nekem 3 het utan negativ volt a teszt.
Kov.honapban (februar) ereztem 2 napig alhasi szurkalast de azt hittem gyulladasba kerult ott bent valami a mutet miatt.
Marciusban szinten 2 napig ugyan ezt ereztem..
Aprilisban mar vettem egy Facelle ovu tesztet es kiderult hogy azon a 2 alhasi szurkalos napon van peteeresem. Nekunk itt jott ossze a baba. :) most megy a para de remeljuk minden oke lesz.
En a helyedben csinalnek egy terhessegitesztet. Az Ovu teszt meg is csak LH szintet mutat nem HCG-t:)
Sok sikert a babahoz☺️
Gratulálok
Terhességi gyenge pozitív
Lh erős pozi lett. De gondolom a hcg miatt is lehet erős pozi.
Akkor szerintem varjatok addig mig negativ lesz a teszt:) marmint a terhessegi.
Hidd el ha a kovetkezo honapban jon ossze a baba sem maradsz le semmirol.
Plusz akkor mar biztosabbra mehetsz mert lesz a kezedben egy negativ terhessegi teszt igy nem kell talalgatni hogy az ovu teszt akkor most tenyleg pozitiv vagy sem
Igazából lesz ami lesz. Ha most kell össze jönni akkor most fog.
Csak furi h itt ott fáj görcsölget.
Nekem is 17.nap volt a fiam születése után előtte 13.napon.
Most volt missedem februárban majd 2 kémiai, és erre 13.nap volt megint ovum, hogy most mikor lesz majd kiderül.
Lh tesztem azóta is pozi,tuti a hcg csinálja.viszont az már szépen halvanyodik amitől most nagyon boldog vagyok. A szövettan szerint nem zarható ki a mola terhesség.😔
Sose lesz ennek vége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!