Missed ab után volt aki figyelte a peteereset?
Nekem lassan 2 hete volt missed abom. Rá 1 hétre kontroll. Orvosom mondta, hogy próbálkozhatunk egyből.Nem kell várni.
De említette, hogy lehet a ciklusom sem fog visszaallni. Ne lepődjek meg semmin.2 honap mulva kontroll.
En szorgalmasan nezegetem itt a dolgokat. Erzem hogy szurkal a petefeszkem. Tegnaptol csinalom az lh teszteket. (eletemben először)
Volt aki figyelte vagy kovette a ciklusat? Volt peteerese?
Mert lehet nem is lesz?
Bocsánat, hogy ilyen hosszú lett. De én googliztam. Még itt is keresgéltem erre irányuló kérdéseket .párat láttam, de mar régiek. Előre is köszönöm a segítséget! ❤️
Nem.
Kivartam a 6 hetet - en akartam annyit varni mondhati egy spiritualis/lelki tisztulas - onvizsgalat h tenyleg vagyom a gyerekre szivbol vagy csak "itt van az ideje mar mert elvarjak" miatt akarom.
Es utana hajra. Soha nem figyeltem tesztekkel magam. Jobban megbiztam a testem jelzeseiben. 🙂
Masodikra egeszseges fiam szuletett 🙂
Amugy csak halkan jegyzem meg h egy tanulmany szerint sok a elso terhessegnel a veteles. Es miota a nok ennyire rafeszulnek h mar 2 hetesen tesztel azota meg jobban latszik a statisztikakon. (Regebben nem tudtak rola annyira mert kb egy erosebb menszesz kepeben veteltek el) Pl ezert sem ajanja sok doki h tul hamar teszelt es mar 5-6 hetesen orvoshoz rohanj. Kvazi beleled magad a varandossagba.
A terhesseg egy mas allapot amire sok esetben ugy keszul a test h egy valos vagy kemiai terhesseget produkal. Ami nem marad meg (vissza all a kemia).
Ha mar 2x-3x vetelsz akkor gond lehet de az elso nem az meg
Bocs nem neked csak altalanossagban mondom...
Szia
Nekem missed után kb 3.héten volt ovum.
Neked műtét volt?
Nagyon szépen köszönöm, hogy írtatok.
Első válaszoló :második baba lenne, igyekszem nem rá görcsölni. Illetve, hogy helyesbítsek. Tényleg az idegesít inkább, hogy helyre áll-e a testemben a rend. Rengeteg rosszat olvastam, hogy elcsusztak a ciklusok. Nehezebben történt a teherbeeses.inkabb emiatt aggodom kicsit. :/
Második válaszoló :igen, műtéttel fejezték be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!