Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet hogy nincs peteérésem...

Lehet hogy nincs peteérésem Missed ab után?

Figyelt kérdés
Volt egy missed ab műtétem az orvosom 3hete vizsgált és mondta lehet próbálkozni a babával, agusztus 4-en volt meg 4napig tartott a naptáram szerint peteérésem van, ovulációs teszt negatív, mikorra várjam a peteérést, illetve menstruáció 2.napjától clostilbegyt tabit szedtem 2x1-et.
2016. aug. 12. 20:39
 1/1 anonim ***** válasza:
ne a naptárad szerint várd a peteérésed. Nekem minden ciklusban más napra esik. Szoktam érezni is a feszítést, hol jobb hol bal oldalon. Az ovutesztet végezd mindig délután kb ugyanabban az időben. És amikor erősebb a teszt csík mint a kontroll, vagy ugyanolyan erős mindkét csík, akkor legyetek együtt, és utána való két napon is. A closti tuti meghozza a várt hatást. Türelem! Nekem a múlt ciklusban a 12. ciklusnapon volt ovum, ebben a ciklusban pedig a 20.-on. Ez változó.
2016. aug. 24. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!