Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges ennyi kilóval...

Lehetséges ennyi kilóval terhesség?

Figyelt kérdés

Üdv!

Egyenlőre még nem tervezek orvoshoz menni, de ez logikusnak néz ki :)

1 éve rendszeresen dohányzom.

Ezelőtt 2 éve 46-7 kiló voltam, amióta ismét dohányzom vagy 5 kilót fogytam.

A dohányzást amúgy is abba akarom hagyni, csak egy motiváció és rácáfolás kell :) (nagy az akaraterőm, csak na :))

Na a kérdés az, hogy lehetséges 42-3 kilóval teherbe esni?

Mert fogalmam nincs, hogy hogyan fogok reagálni az első hónapokban a terhességre!

Ha hiányos típus leszek, akkor 100%, hogy fogyni fogok :(

A dohányzásnak más káros hatása is van?

Mármint a fogyásomon kívül?

A magasságom 146 körül van.

Anyum vitaminokat adott, hogy legyek kövérebb, akkor híztam fel 47 kilóra.

Régebben vérszegénységem is volt, étvágytalanság stb

Szerintetek?

Ha teljesen márcsak a jövőbeli baba kedvéért, elhagyom a dohányzást, sikerül még meghíznom, még a terhesség előtt?

Előre köszönöm a válaszokat.

2021. máj. 28. 16:09
 1/9 anonim ***** válasza:
66%

Én 15 éve dohányzok és 95kg vagyok, nembsok köze van a kettőnek egxmáshoz

Ha van peteerésed akkor persze hogy lehetsz terhes

2021. máj. 28. 16:13
 2/9 anonim ***** válasza:
56%

Teljesen arányos vagy a magasságodhoz képest. Ezzel a magassághoz az átlag normál 43-48 kg.

41-43kg között a vékony.

2021. máj. 28. 16:15
 3/9 anonim ***** válasza:
87%

Nézd, nyilván vékony vagy, de elég alacsony is, a testmagasságodhoz képest ez nem vészesen kevés, ez nem fogja gátolni a teherbe esést.

Az első terhességemet én 47 kilósan kezdtem és első próbálkozós hónapban sikerült is, pedig én ahhoz a kilóhoz 170 cm vagyok. Ez önmagában nem akadály.

a dohányzást meg egyértelműen érdemes előtte abbahagyni, elsősorban a magad, később persze a magzat, baba kedvéért, de ha ront is az esélyeken, mint számos példa mutatja az sem jelent különösebb akadályt, ha meg elhagyod, akkor nem lesz hatása a várandósságodra sem, gondolom akkor már nem fogsz cigarettázni.

2021. máj. 28. 16:17
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is nagyon vékonyan estem teherbe, ha nem viseli meg a szervezeted annyira hogy ne legyen peteérésed, akkor hajrá!
2021. máj. 28. 16:18
 5/9 anonim ***** válasza:

154 cm 42kg voltam mikor teherbeestem a lányommal.

Probléma mentes terhesség volt. Gyönyörű egészséges baba lett. 52 kg voltam a szülés napján.

Az ikrekkel 43 kgval kezdtem. 53 voltam mikor elfolyt a víz. 35 hétig vittem a terhességet. A kicsik makk egészségesek

2021. máj. 28. 16:28
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A terhesség nem testsúlytól vagy testmagasságtól függ. Ha van érett petesejted akkor lehetsz terhes
2021. máj. 28. 16:30
 7/9 anonim ***** válasza:
84%

Ha a testednek ez még nem veszélyhelyzet hogy leállítsa a peteérést simán sikerülhet.

Én 45kg-mal estem teherbe.

2021. máj. 28. 18:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha van rendes ciklusod, menstruációd akkor igen.
2021. máj. 28. 19:17
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia.

161 magas vagyok ès 49 kiló ami elèg kevès. Ma teszteltem pozitívat. A te magasságodhoz ez nem olyan kevès, lehetsz terhes :)

Megy a drukk 🙏

2021. máj. 29. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!