Hogyan ne görcsöljek rá?
Kedves 12-es!#8-as és #10-es vagyok és nem arról volt szó, hogy a terhesség alatt ne stresszeljen, hanem amíg össze nem jön, ne rokkanjon bele.
Őszintén sajnálom,ami veled történt és részvétem,de én úgy mondtam véleményt, hogy nekem meg el kellett venni az első babát 13 héten, mert olyan beteg volt, hogy esélye sem lett volna életben maradni. Képzelheted, mennyire rágörcsöltem, hogy megint sikerüljön, és igen, sz*rrá izgulom magam most, hogy megint összejött. De 2.alkalommal is akkor jött össze, amikor úgy voltam már, hogy nekem nem kell több szomorúság+elegem volt a sok boldog kismamaból..rohadt igazságtalannak éreztem az életet, szóval inkább karrierre kezdtem megint fókuszálni (legalább valamiben sikeres legyek alapon) és bumm. Én ezért mondtam, hogy érdemes megpróbálni masra is koncentrálni, mert fájdalmas, ha csak a sikertelenség marad és közben ezért nem is lépsz pl a gyűlölt munkahelyről.
Mindenki csak a saját sztoriját mesélte el, hogy ránk igaz volt valamiért Murphy törvénye..és nem mondtuk félvállról, hogy ne stresszeljen, mert itt mind voltunk ugyanebben a cipőben.
Aha, szóval szerinted mindenki aki itt válaszolt+aki nem rúg szájba másokat, az "ilyen kis könnyü lelkü tedd ide tedd oda személyisèg". Lol
Meg ezt most 14-esnek vagy 16-osnak írtad? Azért van egy kis baj a buksidban "anyukám" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!