Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan ne görcsöljek rá?

Hogyan ne görcsöljek rá?

Figyelt kérdés
Kicsit eltúlozva, de azért kezdtem el Magyarországon főállásban dolgozni, mert babát szerettünk volna és jogosultságot az állami támogatásokra. Már egy éve dolgozok, próbálkozuk a babával és nem jön. Elkezdtük a kivizsgálásokat, egyenlőre minden eredmény tökéletes. Sok helyről kapjuk vissza, hogy ne görcsöljünk rá. De hogy lehet erre nem rágörcsölni?? Eleve nagyon stresszes a meló, alig várom, hogy eljöhessek onnan, de ez fizet jól és ígyis sok idő volt még elhelyezkedtem. Viszont amíg ennyire stresszelek és várom, addig nem tudok nem rágörcsölni. Mit csináljak? Már teljesen kivagyok.

2021. máj. 25. 20:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nálunk se jött a baba, több, mint egy évig. A munkahelyváltás hozta meg az eredményt. Az új helyre már úgy mentem, hogy szeretnénk babát, így az is benne van a pakliban, hogy már a következő hónapban lehet nem jövök. Elfogadták, hisz kellett az ember (eü). 5 hónap után lettem terhes.
2021. máj. 28. 11:22
 12/19 AlexandraL22 ***** válasza:
Kedves 11-es. Ezt olvasom mindenhol hogy csak akkor esel teherbe ha elengeded. Szóval ha elengeded akkor már nem akarod. De ha akarod akkor nem sikerül. Úgy pofoncsapnám telibe azt a aberált seggfejet aki először kiejtette azt a szajan hogy : “ne stresszelj és akkor sikerül”... ja, a hasamban halt meg egy gyermekem de azért ne stresszeljek. Gratulálok 🤦🏼‍♀️
2021. máj. 28. 19:05
 13/19 anonim ***** válasza:
12: Parancsolsz? Vagy volt egy másik 11-es válasz előttem? Mert én egy szóval se mondtam, hogy engedje el, csak leírtam velem mi volt. Énis rágörcsöltem végig, és tudom, hogy ezzel a mondattal egy gyermeket akaró nőnek vagy 200-ra ugrasztja a vérnyomását.
2021. máj. 28. 21:04
 14/19 anonim ***** válasza:

Kedves 12-es!#8-as és #10-es vagyok és nem arról volt szó, hogy a terhesség alatt ne stresszeljen, hanem amíg össze nem jön, ne rokkanjon bele.

Őszintén sajnálom,ami veled történt és részvétem,de én úgy mondtam véleményt, hogy nekem meg el kellett venni az első babát 13 héten, mert olyan beteg volt, hogy esélye sem lett volna életben maradni. Képzelheted, mennyire rágörcsöltem, hogy megint sikerüljön, és igen, sz*rrá izgulom magam most, hogy megint összejött. De 2.alkalommal is akkor jött össze, amikor úgy voltam már, hogy nekem nem kell több szomorúság+elegem volt a sok boldog kismamaból..rohadt igazságtalannak éreztem az életet, szóval inkább karrierre kezdtem megint fókuszálni (legalább valamiben sikeres legyek alapon) és bumm. Én ezért mondtam, hogy érdemes megpróbálni masra is koncentrálni, mert fájdalmas, ha csak a sikertelenség marad és közben ezért nem is lépsz pl a gyűlölt munkahelyről.

Mindenki csak a saját sztoriját mesélte el, hogy ránk igaz volt valamiért Murphy törvénye..és nem mondtuk félvállról, hogy ne stresszeljen, mert itt mind voltunk ugyanebben a cipőben.

2021. máj. 28. 23:16
 15/19 AlexandraL22 ***** válasza:
Én tudom nem is rátok gondoltam. Csak ugy általánosságban undok dolog aztmondani hogy ne stresszeljen. Pont most követtem végig egy csajszi hónapjait a tiktokon amikor is minden hónapban 9dpo-tol tesztelt 14dpo-ig. Görcsölt, stresszelt és lám az egyik hónapban összejött neki és már túl van a 12.héten. Nagyon sajnálok mindenkit aki szintén átesik a vetélésen vagy egyéb ilyen szörnyűségen viszont azt meg telibe szájba rúgnám aki azt mondogatja egy ilyen anyának hogy engedd el. Mert nem tudom épp ésszel felfogni hogy tudnád elengedni azaz nem akarni a gyereket...
2021. jún. 2. 10:20
 16/19 anonim ***** válasza:
Oké, ezek szerint egy a véleményünk, csak egy kicsit agresszívan állsz a dolgokhoz. Nem kell mindjárt mindenkit telibe pofon csapni meg szájba rúgni. Kicsit nyugodj le..
2021. jún. 2. 13:14
 17/19 AlexandraL22 ***** válasza:
35%
Agresszivan? Anyukám nem tehetek rola hogy te ilyen kis könnyü lelkü tedd ide tedd oda személyisèg vagy :) nem kell nyugtatgatni màr a könyökömön jön ki a “ne stresszelj” kifejezés pont ezèrt fejtettem ki a vélemènyem ;) a kedves Kèrdezönek meg sok sok sikert ès eröt kivánok hogy hamarosan jöjjön a kis csöppség 😍
2021. jún. 3. 23:25
 18/19 anonim ***** válasza:

Aha, szóval szerinted mindenki aki itt válaszolt+aki nem rúg szájba másokat, az "ilyen kis könnyü lelkü tedd ide tedd oda személyisèg". Lol

Meg ezt most 14-esnek vagy 16-osnak írtad? Azért van egy kis baj a buksidban "anyukám" :D

2021. jún. 4. 19:42
 19/19 anonim ***** válasza:
Csajok! 14-es vagyok. Legalább mi ne essünk egymásnak,akik ugyanúgy szívtunk már az életben. Na béke
2021. jún. 4. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!