Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet a bajom? Nagyon...

Mi lehet a bajom? Nagyon össze vagyok zavarodva.

Figyelt kérdés
8 hónapja probalkozunk a babaprojektel, edsig egyszer sikerült de sajnos a 6. héten megszakadt a terhesség. Az orvosomnal mikor először voltam csaladtervezessel, megvizsgált es mondta hogy a jobb oldali petefeszkem nem jól fest es szerinte endometriozis gyanus es kicsi az esélye hogy működik,vissza rendelt hogy ranez 1 honap múlva. El is mentem akkor meg azt mondta h minden rendben es a jobb oldali petefeszkemnel látja a sargatestet es ott volt a peteeresem, tehát működik. Nem hagyott nyugodni a dolog mert eltelt azóta 5 honap es még mindig nem jött össze a baba,így elmentem ehy másik nőgyógyászhoz aki megvizsgált es szintén endometriozis gyanúját feltetelzte a jobb oldalamon valamint 2 db 6 centis cisztat es azt mondta h szerinte se működik a jobb petefeszkem. Akkor az első orvosom miert látta másodjára hogy minden rendben velem? Ultrahangon láttam en is a felvételt es tényleg normálisnak tűnt mind a két petefeszek akkor. Vagy az endometriozis nem mindig látható?
2021. máj. 24. 17:06
 1/1 anonim ***** válasza:
Megbízható endokrinológushoz kellene elmenned.
2021. máj. 24. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!