Teljesen össze vagyok zavarodva. Terhes lehetek vagy valami más miatt késik?
Májusban nagy családi tragédia történt, akkor a feszültség miatt késett pár napot. Júniusban 25 napra úgy tűnt megjött, aztán pár napig semmi, majd megjött rendesen.
Júliusban 32 napra jött meg. Júliusban kaptam kezelést bakteriális vaginózis miatt. Még a kezelés közben elutaztunk külföldre, repülővel, más időzónába. Előtte nagyon feszült voltam. Kint voltunk 3 hetet, éreztem, hogy meg fog jönni, tipikusan édesség iránti vágy, idegbaj, puffadás, mint mindig. Elkezdődött a barnázás, aztán egy nap egy kis vérzés. De aznap már rendkívül feszült voltam a hazaút miatt, nem ment minden simán, még hánytam is az idegtől.
Azóta semmi. Pár napig még görcsölgettem, feszült a mellem. Igazából tünetem nincs, picit néha görcs,a mellem picit még feszül, fejfájásom van, de az inkább az időjárás miatt.
A párommal megszakításos módszerrel szoktunk szeretkezni, mert igazából nem baj, ha esetleg teherbe esem.
Most ha az eredeti ciklusomhoz viszonyítom egy hete késik. Tesztet venni nem tudok most, mert karanténban vagyok, a párom kint maradt, másra pedig nem igazán bíznám.
Mit gondoltok? A stressz, az utazás miatt lehet vagy inkább terhesség?
Volt valami nem hasonló? Valahogy teszt nélkül "tesztelni"?
Tehàt nem védekeztek, és egy teszteld sincs otthon... Ok.
Lehetsz terhes.
Ha nem védekeztek én rendelnék egy 100as csomag vaterás tesztet, hiszen sűrűn szükséged lenne rá.
Nekem is van ismerősöm aki nem védekezik, ők is ezt a tesztet rendelték, és minden hónapban nézi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!