Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teljesen össze vagyok zavarodv...

Teljesen össze vagyok zavarodva. Terhes lehetek vagy valami más miatt késik?

Figyelt kérdés

Májusban nagy családi tragédia történt, akkor a feszültség miatt késett pár napot. Júniusban 25 napra úgy tűnt megjött, aztán pár napig semmi, majd megjött rendesen.

Júliusban 32 napra jött meg. Júliusban kaptam kezelést bakteriális vaginózis miatt. Még a kezelés közben elutaztunk külföldre, repülővel, más időzónába. Előtte nagyon feszült voltam. Kint voltunk 3 hetet, éreztem, hogy meg fog jönni, tipikusan édesség iránti vágy, idegbaj, puffadás, mint mindig. Elkezdődött a barnázás, aztán egy nap egy kis vérzés. De aznap már rendkívül feszült voltam a hazaút miatt, nem ment minden simán, még hánytam is az idegtől.

Azóta semmi. Pár napig még görcsölgettem, feszült a mellem. Igazából tünetem nincs, picit néha görcs,a mellem picit még feszül, fejfájásom van, de az inkább az időjárás miatt.

A párommal megszakításos módszerrel szoktunk szeretkezni, mert igazából nem baj, ha esetleg teherbe esem.

Most ha az eredeti ciklusomhoz viszonyítom egy hete késik. Tesztet venni nem tudok most, mert karanténban vagyok, a párom kint maradt, másra pedig nem igazán bíznám.

Mit gondoltok? A stressz, az utazás miatt lehet vagy inkább terhesség?

Volt valami nem hasonló? Valahogy teszt nélkül "tesztelni"?

2020. aug. 8. 14:50
 1/4 anonim ***** válasza:
25%
Erre a teszt ad majd választ. Megszakitassal nem annyira könnyű teherbe esni.
2020. aug. 8. 14:54
 2/4 anonim ***** válasza:
79%

Tehàt nem védekeztek, és egy teszteld sincs otthon... Ok.

Lehetsz terhes.

2020. aug. 8. 15:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én rendelnék tesztet webshopból.
2020. aug. 8. 18:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha nem védekeztek én rendelnék egy 100as csomag vaterás tesztet, hiszen sűrűn szükséged lenne rá.

Nekem is van ismerősöm aki nem védekezik, ők is ezt a tesztet rendelték, és minden hónapban nézi.

2020. aug. 8. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!