Van olyan aki már megkaptam mind 2 covid oltást, és már teherbe is esett?
5-os akkor gondolom ők kivárták az adott időt hogy elteljen és utána próbálkoztak. Nagyon sok helyen olvasom már, hogy a 2. után már nem kell várni, mehet a project.
Amit még nem értek, hogy miért mondják oltás után a 2 hónapot hogy várjuk meg, miközben már terhesen is oltanak első és második körös oltásokkal is. Nekem ez még rejtély, hogy akkora próbálkozásnál miért ne lehetne oltatni.
Ha valaki a 2.oltás után esik teherbe,nincs hatással a magzatra
Semmi köze nincs a baba ideg,és immunrendszerére
Miért lenne?
Az influenza elleni oltás után is sokan teherbe esnek,sőt valaki terhesen is megkapja
Nyugodtan meg lehet kérdezni orvosokat,akik jobban belelátnak a dolgokba
Sajnos vannak babák,akik oltás nélkül is betegen születnek,vagy idegrendszeri problémái lesznek,szivbetegség bármi
Sajnos ugyanugy van vetélés is,koraszülés stb.oltás nélkül is
De most mindent erre fognak
Anyósom strokeot kapott,pont jöttek a kórházba apósommal,oltást akartak felvenni,és az autóban rosszul lett,de nem mehettek be,nem engedték be,mondván nem néz ki szarul anyósom
Mondták,hogy menjenek haza,és ha rosszul van,hivják a mentőt
Ez igy is lett...
Most ha megkapta volna az oltást,ha 1 órával hamarabb foglal időpontot,és oltás után lett volna a stroke,akkor az lett volna,az terjedt volna el,hogy az oltástól kapott strokeot anyósom
Szóval,már alapbetegség nincs,nem létezik,csak a covid,covid oltás
A gerinc sérvemmel már jó pár hónapja szenvedek,és nem tudok eljutni az orvoshoz...magánorvosnál 20ezer ft a vizsgálat,nőgyógyászati magánrendelés 18e ft
Közben meg fizetem a Tb-t
Nem megyek magánorvoshoz,inkább a gyermekemre költöm...majd megyek,ha lehet menni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!