Terhes vagyok.?
Figyelt kérdés
Sziasztok,egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek.8.-án volt ovum. Előtte utanna is együtt voltunk párommal. Nagyon szeretnénk babát. 2 nappal mensi előtt vagyok. Tegnap délután csináltam egy tesztet ami nagyon de nagyon halvány (pozitív) lett. Ma viszont észre vettem egy nagyon világos barna krémes folyást. Nagyon minimális. Derekam eléggé fáj. Mellem érzékenyek főleg a mellbimbóm. Hasam olyan furcsán fáj néha szúró érzés maskor mintha nyomnák belülről. Fel is vagyok picit puffadva. Utalhat terhességre? Köszönöm a válaszokat2021. máj. 20. 11:21
12/13 A kérdező kommentje:
Hol tudok csatolni? Még sose tettem fel ide képet azért nem tudom!
2021. máj. 20. 13:39
13/13 A kérdező kommentje:
Néha van mindjárt megjön érzés, utánna elmulik.
2021. máj. 20. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!