Ez az érzés lehet beágyazódás jele?
Figyelt kérdés
8 nappal ezelőtt voltunk együtt a párommal védekezés nélkül, a ciklusom 14. napján és ma délelőtt pici, szúrkáló, enyhén görcsös érzés volt az alhasamban, tegnap este pedig a bal petefészkemnél éreztem tompa fájdalmat mikor úgy mozdultam. Vajon ez utalhat beágyazódásra?2021. máj. 18. 15:55
51/58 anonim válasza:
Különben csak azért írtam mégegyszer, mert közben kaptam privátot innen egy másik válaszolódtól aztán amik még eszembe jutottak dolgok, gondoltam megosztom Veled is. Szóval más is tűkön ül már és többen próbáltunk győzködni, hogy tesztelj már!!!:D Oksza majd benézek!:)29.
52/58 A kérdező kommentje:
Persze, semmi baj nincs ezzel.😊 Rendben, majd jelentkezem.
2021. máj. 21. 12:21
53/58 anonim válasza:
Akkor, hogy te ne lásd, fényképezd le háttal és tedd fel nekünk csukott szemmel😂😂😂😂
54/58 A kérdező kommentje:
Jézusom😂 Nemis rossz ötlet. 😂
2021. máj. 21. 13:09
56/58 anonim válasza:
Sajnálom kérdező :( kitartás, új hónap új remény. Ezért mondtam, hogy tünetekre ne alapozz mert azok csak becsapnak... Tapasztalat... 23+2hetes kismama
57/58 A kérdező kommentje:
Semmi baj, igazad van. Köszönöm szépen.
2021. máj. 23. 09:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!