Ez az érzés lehet beágyazódás jele?
Figyelt kérdés
8 nappal ezelőtt voltunk együtt a párommal védekezés nélkül, a ciklusom 14. napján és ma délelőtt pici, szúrkáló, enyhén görcsös érzés volt az alhasamban, tegnap este pedig a bal petefészkemnél éreztem tompa fájdalmat mikor úgy mozdultam. Vajon ez utalhat beágyazódásra?2021. máj. 18. 15:55
11/58 anonim válasza:
Teszteltél kérdező? Mikorra nem várod?
Én hétfőre, de már görcsölgetek 3 napja, félek , hogy ezt a hónapot is el kell engednem.
12/58 anonim válasza:
11én ha terhes vagyok jobban görcsölök, mint amikor nem😁
13/58 anonim válasza:
Olyan jó lenne, ha mégsem jönne meg és baba lenne. Annyira szeretnénk már. Ma reggel eszembe jutott, hogy tesztelek, de nem...megtartom az önkontrollt és megvárom még egyáltalán késik e. Iszonyat csalódást okoz, ha megjön, de az még nagyobbat ha negatívat tesztelek. Jövőhéten lesz a 31.szülinapom, annyira boldoggá tenne, ha tesztelnék egy pozitívat, szép szülinapi ajándék lenne ❤
11.-es voltam.
14/58 anonim válasza:
12 vagyok én korai tesztelő vagyok sajnos mostanába mindig kémiai, de én inkább szeretem tudni, hogy legalább elindul valami, egyszer csak meg tapad.
15/58 A kérdező kommentje:
11: Még nem tesztelek, korainak érzem. 23. napon járok és 27 napnál előbb még soha nem jött meg. Azt azért kivárom. Vagy lehet kicsit tovább is, mondjuk nem tudom meddig tudok várni mert elég türelmetlen vagyok. 😅
2021. máj. 19. 10:42
16/58 anonim válasza:
Nekem is kevés türelmem van. Próbálom nem keresni a jeleket, ne érjen akkora csalódás, ha ismét nem sikerült, de ez sem könnyű ám. Szurkolok 🤞
18/58 A kérdező kommentje:
Ma elkezdett fájni a mellem is kicsit. Ilyen korán ez sem szokott. Hát nagyon kíváncsi vagyok mi lesz ebből. 😊
2021. máj. 19. 13:57
19/58 anonim válasza:
Én ilyenkor napközbe már futottam tesztelni mert sosem fájt a mellem, halvány plusz lett a tesztem.
20/58 A kérdező kommentje:
Azta, tényleg? Nem lenne még nekem korai? Vasárnap reggelre terveztem a tesztet.
2021. máj. 19. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!