Ez az érzés lehet beágyazódás jele?
Figyelt kérdés
8 nappal ezelőtt voltunk együtt a párommal védekezés nélkül, a ciklusom 14. napján és ma délelőtt pici, szúrkáló, enyhén görcsös érzés volt az alhasamban, tegnap este pedig a bal petefészkemnél éreztem tompa fájdalmat mikor úgy mozdultam. Vajon ez utalhat beágyazódásra?2021. máj. 18. 15:55
41/58 anonim válasza:
11 dpon mutatta nagyon halványan a 25ös nekem
43/58 anonim válasza:
11 es vagyok.
27.ciklus napon, full negativ a teszt :(
Ennek a hónapnak is annyi :(
44/58 A kérdező kommentje:
11-es: Sajnálom.😔 De új hónap, új esély. Sok sikert hozzá a következőkben. 😊
2021. máj. 21. 09:45
45/58 anonim válasza:
11 es vagyok.
Köszönöm szépen. Neked viszont drukkolok :)
46/58 A kérdező kommentje:
Vasárnap jelentkezem. Csak 25-ös tesztet tudtam venni, ezért tényleg várok addig.
2021. máj. 21. 10:19
47/58 anonim válasza:
Sajnálom 11 - es, új hónap új remény :) nekem a 25-ös 10.dpo-tól mutatta egyértelműen menstruáció előtt 5 nappal. 23hetes kismama
48/58 anonim válasza:
29 vagyok még mindig ezt figyi:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Plusz itt van 47-es Válaszolód is.:)
49/58 anonim válasza:
Akkor meg nyilván attól félsz, hogy most még negatívat mutatna, elkeserednél, aztán meg ha "időben" csinálnád csak pozitív lenne. Mondjuk tényleg igaz, hogy itt gyakorin nagyon ez megy, hogy "csak a nemvárt napján leghamarabb". De ilyen javaslatnál nincsenek is előjelek, ami terhességre utalna mint ez esetben.29.
50/58 A kérdező kommentje:
29-es: Úgy látom te már nagyon kíváncsi vagy. Türelmetlenebb vagy, mint én.😂 Na de a viccet félre téve. Tényleg nem félek semmi ilyentől, szimplán csak biztosra megyek és ennyi. Vasárnap délelőtt megírom mi lett, ha érdekel itt valakit, akkor legyen fent. Hamarabb nem tesztelek.
2021. máj. 21. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!