Valaki segít kiszámítani mikor van peteérésem?
Figyelt kérdés
Aprilis 1 -én jött meg a menstruáciom tartott kb 4 napot ,utána rá egy hónapra május 1-én jött meg ( általában 25-26 naposak) . Beállitottam az applikáción hogy 26 napos és azt irja hogy most vagyok termékeny de nem tudom hogy bisztos vagy nem .2021. máj. 12. 11:28
1/10 anonim válasza:
Ezt senki nem tudja neked megmondani...
Nem törvenyszerű, hogy közepidőben van.
Nekem pl mensi utan 5-7 nappal.
Max akkor tudod biztosra, ha tesztelgeted, vagy doki uh-n követi...
2/10 anonim válasza:
Reggeli hőmérés segíthet megállapítani.
Biztos amúgy, nem bisztos. Ez valami új divat; bisztos, kényesztetés...
3/10 anonim válasza:
Ápr 1 től 30ig volt a ciklusod akkor hogy lehet 25-26 napos?
Május 1 az új ciklus kezdete. Általában peteérés után 12 és 16 nap jön meg, akkor kb áprilisban 14-18 között lehetett a peteérésed, de lehet rövidebb is meg hosszabb is.
Legalább 1-2 hónapig csinálhatnál lh tesztet, hogy azt megtudd hány nap múlva jön meg ovu után, mert az fix kb.
Nekem 17.napon szokott ovulenni és rá 15 napra jön meg.
4/10 A kérdező kommentje:
Írtam hogy általában. Most nem tudom miért jött meg rá egy hónapra de általában 25-26 .
2021. máj. 12. 13:09
5/10 anonim válasza:
30 as ciklussal számold, ha mindig ennyi akkor megint kb 14-18. nap között lesz ovud, de tényleg vegyél ovutesztet neten van száz forintért, és jó.
6/10 A kérdező kommentje:
Megjött nekem május 1 akkor peteérésem most napokban kell legyen/van?
2021. máj. 12. 13:11
7/10 A kérdező kommentje:
Nem mindig ennyi ez a baj.
2021. máj. 12. 13:12
8/10 anonim válasza:
Tényleg azért kéne lh tesztel figyelni, vagy megnézni a legrövidebb ciklusnál mikor lenne és a leghosszabbnál, és a két időpont között 2 naponta együtt lenni.
9/10 anonim válasza:
A ciklus 7. napja és a következő menstruáció előtti 10. nap között bármikor lehet az ovulációd, ezt mi nem tudjuk pontosan megmondani. Ovulációs teszt mutatja pontosabban, ha tudni akarod.
10/10 anonim válasza:
Kalkulátorokkal nem fogod tudni kiszámítani, mikor van peteérésed. Minden nap közvetlen ébredés után, lehetőleg ugyanabban az időben megméred a testhőmérsékletedet 2 tizedesjegy pontossággal. Emellett megvizsgálod a méhnyaknyákodat. Ezekből az adatokból fogsz kapni egy hőgörbét, illetve a nyákod ciklikus változását is ismerni fogod. Az alap testhőmérséklet és a nyák állagának változásából lehet következtetni az ovuláció időpontjára és be lehet lőni a termékeny napokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!