Lehetséges menni előtt 1 nappal teherbeesni? Majd menni után 1.5 héttel pozitívat tesztelni?
Ma szerettem volna ovulációs tesztet csinálni. Viszont a terhességi tesztjeim és az ovusok os zöldek. Eddig nem kevertem össze őket ma mégis megtortent.
Ami a fura rendesen megjott a mensim előtte 1 nappal voltunk együtt. Viszont ma a teszt iszonyatosan halványan de pozitív eredményt mutat. Sajnos volt egy spontán vetélésem március 18-án. Nem hiszem,hogy azóta még mindig lenne hcg a szervezetemben. Tudom,h az ovu teszt kimutathatja a terhességet, de ez fordítva is lehet?
Ne haragudj, de mi a baj a kommentemmel?
Egy rakás tesztet felpakolnak ide az emberek, hogy "ugye pozitív, ugye ti is látjátok?", amik teljesen negatívak.
Szóval igen is feltételezem, hogy ha annyira nagyon iszonyatosan halvány, akkor talán nem is pozitív.
Nincs semmi baj a kommenteddel. De nekem volt eddig sajnos halvány pozitív tesztem ami végül azért lett negataiv, mert elment a baba. De amúgy a kérdés nem az volt,hogy az én fejemben van-e baj hanem, hogy a terhességi teszt esetlegesen ebben a korai szakaszban az ovulaciot érzekeli-e. Ha elolvastad volna figyelmesen a kérdésemet akkor rájöttél volna, hogy nem ilyen választ várok hanem azt,hogy másnak is volt-e már ilyen.
És ne haragudj, de csak azért válaszolsz, hogy mást leolts? Annyi érzéketlen ember van mostanában.... persze szólás szabadság van, de miért kell ilyennek lenni sosem értem meg.
Sajnálom, hogy te egy ilyen negatív ember vagy
Nem tartom magam negatív embernek, nem tudom, ezt miből gondolod. Nem is oltásnak szántam, egyszerűen tényként közöltem, hogy egy rakás ide felpakolt teszt csak a kérdező fejében pozitív.
És a terhességi teszt nem lesz pozitív az ovulációtól.
Krt nap múlva csinálj egy újat, ha terhes vagy, erősödnie kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!