Lehetséges menni előtt 1 nappal teherbeesni? Majd menni
után 1.5 héttel pozitívat tesztelni?
Figyelt kérdés
Ma szerettem volna ovulációs tesztet csinálni. Viszont a terhességi tesztjeim és az ovusok os zöldek. Eddig nem kevertem össze őket ma mégis megtortent.
Ami a fura rendesen megjott a mensim előtte 1 nappal voltunk együtt. Viszont ma a teszt iszonyatosan halványan de pozitív eredményt mutat. Sajnos volt egy spontán vetélésem március 18-án. Nem hiszem,hogy azóta még mindig lenne hcg a szervezetemben. Tudom,h az ovu teszt kimutathatja a terhességet, de ez fordítva is lehet?
Kijavította a telefon... mensi és persze nem menni....
2021. máj. 8. 16:05
3/19 anonim válasza:
Csak mens.előtti napon voltatok együtt egész múlt hónapban?
2021. máj. 8. 16:26
4/19 anonim válasza:
Nem tudom hogy lehetseges e. De en voltam nogyogyasznal menstruacio elotti napon amikor a doki mondta hogy pont tuszorepedesem van. Masnap megjott...
2021. máj. 8. 16:29
5/19 anonim válasza:
Az igen. S ez mitől lehetett 4? Vagy ilyen bárkinek lehet spontán?
2021. máj. 8. 16:31
6/19 A kérdező kommentje:
Igen csak akkor voltunk, mensi előtt 1 nappal
2021. máj. 8. 16:36
7/19 anonim válasza:
Azt mondjak barkinek lehet spontan peteerese
Ez nem azt jelenti hogy ketszer hanem hogy a ciklus barmely napjan. Nem hiszem hogy gyakori. De akkor 33 voltam es elotte is es azota is rendszeres a ciklusom, amiota ovu tesztelek normal idoben ovulalok. Valószínű csak egyszeri (vagy parszori) eset lehetett.
2021. máj. 8. 17:12
8/19 anonim válasza:
Az ilyen "iszonyat halvány tesztek" általában negatívak, csak a kérdezők képzelik bele, hogy pozitív....
2021. máj. 8. 17:32
9/19 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm a kedves szavakat...
2021. máj. 8. 17:41
10/19 anonim válasza:
Mint az ovodaban... Szoval mert leirtam hogy nalam mit monfott eloben a nogyogyasz le kell pontozni (gondolom nem a kérdező)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!