Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pé után 5 nappal ha szurkál a...

Pé után 5 nappal ha szurkál a hasam és egy kicsit vérzek az mit jelent? Lehet ilyen hamar a beágyazódás?

Figyelt kérdés
1-jén volt pé. Együtt voltunk előtte is és utána is folyamatosan. Ma nagyon szurkál a hasam oldalt, és egy ici-picit véreztem. Lehet ilyen hamar a beágyazódás? Iszom a palástfű teát rendszeresen...
2008. dec. 6. 18:27
 1/4 anonim ***** válasza:
hát a fene se tudja. bármi lehet. várjál egy kicsit aztán tesztelj ha nem jön meg.
2008. dec. 6. 20:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem ien, lehetséges ilyen korán beágyazódás. 4-11 nap általában, de olvastam már 17-et is. Simán lehet, hogy most kezdte magát befészkelni a picike. :-)Várd meg az esedékes mensid időpontját és tesztelj. Én Clearblue-val teszteltem és bejött!
2008. dec. 7. 08:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem a kb.12.napon volt tojásfehérje folyásom,szurkálás és csak kb. a 18. napon volt tüszörepedés pici vérzéssel,( uh-on voltam akkor).Szerintem nálad is ez lehet, a beágyazódás még korai lenne.
2008. dec. 7. 12:43
 4/4 A kérdező kommentje:
3. válaszolónak: De én 2-án voltam orvosnál, és UH-val tutira látta a tüszőrepedést, mivel látta a sárgatestet a petefészekben, és bevérzéseket...azt mondta hogy akkor volt kb. a tüszőrepedésem. És nekem 6-án volt egy pici vérzésem estefelé, és nagyon szurt a hasam. Más tünetem egyébként nincs.Gondolom akkor már 6-án az a vérzés nem lehetett a 4 nappal korábbi tüszőrepedéstől... Bizonytalan vagyok.
2008. dec. 7. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!