Három napja volt lombik beültetésem és tegnap óta szurkál a méhem. Ez lehet a beágyazódás jele?
Lombik-beültetésnél már több napos babát ültetnek be, nem aznap fogan meg. Ezt az időt hozzá kell adni. Hagyományos terhességhez képest ő most lehet kb a 8. napon a fogantatás után.
Igen, lehet a beágyazódás jele, de amíg nem tesztelsz pozitívat, addig bármi lehet.
Hát ez nem jelent se jót sem rosszat. Nekem már két sikeretelen beültetésem volt, mindkétszer a beültetés utáni napokban szurkált a méhem, nem is kicsit, mindig azt hittem, hogy a beágyazódástól van. de sajnos csak a hormonok fura játéka volt.
Ettől függetlenül természetesen drukkolok, de egy jó tanácsot ha elfogadnál: ne keresgéld magadon a tüneteket, semmi értelme! Foglald le magad mással,menj dolgozni( kivéve a fizikai munkát végzel, nyilván), fejts rejtvényt, sétálj, kézimunkázz, találkozz a családtagjaiddal, barátokkal.
köszönöm a válaszokat!
kedves utolsó,
remélem én is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!