Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Három napja volt lombik...

Három napja volt lombik beültetésem és tegnap óta szurkál a méhem. Ez lehet a beágyazódás jele?

Figyelt kérdés
2010. febr. 10. 17:32
 1/9 anonim ***** válasza:
17%
nem tudom lombiknál hogy van, de a beágyazódás alapban 10-14 nap nem 3!
2010. febr. 10. 17:37
 2/9 anonim ***** válasza:

Lombik-beültetésnél már több napos babát ültetnek be, nem aznap fogan meg. Ezt az időt hozzá kell adni. Hagyományos terhességhez képest ő most lehet kb a 8. napon a fogantatás után.

Igen, lehet a beágyazódás jele, de amíg nem tesztelsz pozitívat, addig bármi lehet.

2010. febr. 10. 17:38
 3/9 anonim ***** válasza:
26%
a vége lemaradt: szóval szerintem ez nem attól van. de ettől függetlenül remélem sikerülni fog :D
2010. febr. 10. 17:39
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
ja ezt nem tudtam, na akkor szurkolunk.
2010. febr. 10. 17:40
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez nem jelent se jót sem rosszat. Nekem már két sikeretelen beültetésem volt, mindkétszer a beültetés utáni napokban szurkált a méhem, nem is kicsit, mindig azt hittem, hogy a beágyazódástól van. de sajnos csak a hormonok fura játéka volt.

Ettől függetlenül természetesen drukkolok, de egy jó tanácsot ha elfogadnál: ne keresgéld magadon a tüneteket, semmi értelme! Foglald le magad mással,menj dolgozni( kivéve a fizikai munkát végzel, nyilván), fejts rejtvényt, sétálj, kézimunkázz, találkozz a családtagjaiddal, barátokkal.

2010. febr. 11. 08:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem 1 hete volt. Remélem, mindkettőnknek sikerül!!
2010. febr. 11. 09:54
 7/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

kedves utolsó,

remélem én is.:)

2010. febr. 13. 05:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Na tudsz már valamit? Sikerült?
2010. febr. 16. 15:17
 9/9 A kérdező kommentje:
AZ ET+9 napon negatív a tesztem, úgyhogy szerintem most nem sikerült, sajnos.:(
2010. febr. 17. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!