Edinasz kérdése:
Nem hőmérőztem, de tudom, hogy az alaphőm 35.7-36.1kozott szokott lenni,gyakorlatilag a nap bármely szakában. 9.dpo-n vagyok, és most délben 37-et mértem. Nap közben is magasan marad beágyazódáskor?
Figyelt kérdés
Aki nem csakbebredeskor homerozott, hanem napközben is, főként azok válaszát várom, de más véleménye is érdekel.2021. máj. 7. 13:01
11/12 anonim válasza:
Én ma vagyok 10-11.dpo-n, mai tesztem negatív, hőm ma 36,8-ról leesett 36,6-ra, alaphőm szinte kivétel nélkül mindig 36,3. Mi több mint 2 éve próbálkozunk a babával, 2 sikertelen inszemen vagyok túl, a harmadikra készülünk a hónapban, a jelenlegi most egy spontán ciklus. Kicsit előbb volt most ovum mint szokott, a ciklusom 11. és 12.napján volt erős pozitív az ovu teszt. Kicsit csüggedek már.
12/12 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos, így nem is nézem a hőt többet. Majd csak a teszt, ami lassan megint esedékes. Remélem most sikerült 😊
2021. jún. 2. 12:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!