Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok vagy csak...

Terhes vagyok vagy csak bemesélem magamnak?

Figyelt kérdés
Sziasztok:) Kb 6 napja feküdtem le egy fiuval aki nem a barátom. Nem védekeztünk és ez volt első együttlétem védekezés nélkül. A szitu az, hogy a fiu el se ment mivel mondtam neki hogy hagyjuk abba mert a barátaink a másik szobában voltak. Azóta émelygek, hányigerem is volt de nem hánytam, a mellem mintha érzékenyebb lenne, fáj (görcsöl) a hasam allja és olyan 4-5 nap múlva kell megjöjjön a menstruációm. Igaz hogy a fiú el sem élvezett de mégis félek mivel sok olyat olvastam hogy előváladéktól is teherbe lehet esni. De lehet, hogy csak bemesélem magamnak? 16L

2021. máj. 6. 15:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
51%
Ha ilyen felelősség teljes nagylány vagy akkor gondolom meg is tartod a babát ha kiderul hogy becsuszott ugye?🙂
2021. máj. 6. 21:40
 12/17 anonim ***** válasza:
20%
Akkora mártírok vagytok. Gondolom veletek meg sose fordult elo, hogy vedekezes nelkul dugtatok, akar az izgalom heveben, akar kulonosebb ok nelkul. Arra valaszoljatok amit kerdezett, ha mar mindenkepp hozza kell szolnotok, ne karogjatok meg itelkezzetek.
2021. máj. 6. 22:21
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
12, nem, hanem van agyunk.
2021. máj. 6. 22:24
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hányingered van magadtól, hogy egy olyan fiúval feküdtél le, aki nem a barátod, ráadásul gumi nélkül. Igen, lehetsz terhes.

Ezt írnám neked, ha nem sütne a kérdésről, hogy kitaláció, és hogy egy unatkozó kisfiú vagy.

2021. máj. 6. 22:44
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

12es, de, előfordult, csak nem 16 hanem 20 évesen 1 éves munkaviszonnyal és nem azért csináltam mert nagylány voltam és nem bírtam magammal hanem mert akartam a gyereket és meg is tartottam.

16 évesen eszembe nem jutott volna. Pedig voltam egy olyan fiúval aki ököllel verte a falat mert szóltam neki hogy húzzon gumit😀 azért is felhuzattam 😊

2021. máj. 6. 23:17
 16/17 anonim ***** válasza:
69%

Csinálj egy terhességi tesztet, és IQ tesztet is. Valószínűleg mindkettő negatív lesz.

A gumit meg máskor húzasd fel a kanodra, főleg ha idegen, mert ebben az estben egy jó kis fertőzésnek több az esélye, mint a teherbeesésnek, gratulálok.

2021. máj. 7. 01:01
 17/17 anonim válasza:
100%
Remélem szüleidnek is elmondod. Ha már volt eszed ilyenre, legyen bátorságod is kiállni előttük!
2021. máj. 11. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!