Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok vagy csak...

Terhes vagyok vagy csak bemesélem magamnak?

Figyelt kérdés
Sziasztok:) Kb 6 napja feküdtem le egy fiuval aki nem a barátom. Nem védekeztünk és ez volt első együttlétem védekezés nélkül. A szitu az, hogy a fiu el se ment mivel mondtam neki hogy hagyjuk abba mert a barátaink a másik szobában voltak. Azóta émelygek, hányigerem is volt de nem hánytam, a mellem mintha érzékenyebb lenne, fáj (görcsöl) a hasam allja és olyan 4-5 nap múlva kell megjöjjön a menstruációm. Igaz hogy a fiú el sem élvezett de mégis félek mivel sok olyat olvastam hogy előváladéktól is teherbe lehet esni. De lehet, hogy csak bemesélem magamnak? 16L

2021. máj. 6. 15:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
85%

Istenem...

Mi lenne, ha csináltatnál egy terhességi tesztet vagy elmennél egy nőgyógyászhoz?

2021. máj. 6. 15:41
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Csak az idegessegtol szedulsz és gorcsolsz. 6 nap után még nincs semmilyen tunete a terhességnek. De legközelebb legyen eszed és huzzatok gumit baszki.
2021. máj. 6. 15:42
 3/17 anonim ***** válasza:
71%
Nem kéne talán inkább csinálni egy tesztet, mint ide írni? És ha már össze vissza kefélsz 16 évesen, random fiúkkal, könyörgöm, legalább használjátok gumit.
2021. máj. 6. 15:58
 4/17 anonim ***** válasza:
92%
Miért nem védekeztél idegennel?
2021. máj. 6. 15:59
 5/17 anonim ***** válasza:
79%
Ha nagyon parázol mensi előtt egy terhességi teszt (valszeg negativ lesz). Ha nem jön meg, akkor 1 hetet várjál és megegy teszt.
2021. máj. 6. 16:01
 6/17 anonim ***** válasza:
85%

A terhességi teszt 14 napnál korábban nem alkalmas egy esetleges terhesség kimutatására. Nógyógyász sem vállalkozik ilyesmire 6 nap után. Várd ki azt az egy hetet, és ha megjön a mensid, akkor megnyugodhatsz. A tüneteidnek sokkal inkább ahhoz van közük, hogy lefeküdtél egy fiúval, akihez nincs is közöd, szóval inkább szégyelled magad (nem csodálnám). Ráadásul teljesen alkalmatlan helyen és időben, ami valószínűleg nagyon stresszes lehetett a számodra. Az egyetlen pozitívum, hogy a fiú abbahagyta, nem erőszakoskodott.

Tartsd ennél többre magad, kerüld el, hogy ilyen szituációba kerülj. A védekezés fontosságát nyilván magad is tudod.

2021. máj. 6. 16:07
 7/17 anonim ***** válasza:
18%
Fake 🙃
2021. máj. 6. 16:42
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Hülye vagy, az biztos.
2021. máj. 6. 16:49
 9/17 anonim ***** válasza:
73%
Kajak ennyi esze van a mai fiataloknak? Nem védekezel: az hagyján, hogy terhes leszel, de vannak ám nemi úton terjedő betegségek is. Arra meg hogy van gusztusod, hogy a haverjaid a szomszéd szobában vannak?
2021. máj. 6. 17:54
 10/17 anonim ***** válasza:
66%
Először inkább tanulj még egy kicsit erről ,majd utána járjon f@szon az eszed
2021. máj. 6. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!