Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vasárnapra nem várom, ma...

Vasárnapra nem várom, ma reggel teszt negatív... Tudom, korai. De én olyan rosszul vagyok, hohy borzasztó... Hullámokban hányinger, szédülés... Az első babáknál semmi ilyen nem volt! Lehet ez baba?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 28. 15:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A hcg okoz terhes tünetet. Ha a teszt negatív, nincs terhes tünet.

Lehet valamit benyeltél.

2021. ápr. 28. 15:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam, hogy ha tünet van, hcg is van...
2021. ápr. 28. 15:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Pszichoszomatikus is lehet, vagy tényleg benyeltél valamit. Bírd ki valahogy a teszteléssel még egy kicsit :-)
2021. ápr. 28. 15:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Várok még, de ez borzasztó, ha tényleg, csak pszichoszomatikus
2021. ápr. 28. 15:40
 5/6 Reni 28 ***** válasza:

Szia! Én is így vagyok most,hányingerem van elég sokszor, 1 nap késés után teszteltem, de negatív lett (gondolom a testem szórakozik velem megint, mert volt már ilyen) Most arra gondolok hogy vagy a méhpempő kavart be amit szedtem, vagy csak később fogant. Kisfiam is 2 héttel volt kisebb, mint menzesz szerint. De majd kiderül

Drukkolok neked

2021. ápr. 28. 21:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! Én is szurkolok neked 😉
2021. ápr. 29. 20:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!