Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fogamzásgátló után mikor jott...

Fogamzásgátló után mikor jott össze a baba?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nektek mikor jött össze fogamzásgátló letétele után a baba? Az első hónapban úgy éreztem volt ovulációm, de még nem jött össze mert megjött, sőt rendesen érzem hogy ez igazi menses nem a megvonásos. Esetleg van valami gyógynövény vagy vitamin ami hozzá segíthet? Hozzáteszem b komplexet szedek amiben folsav és magnézium is van.. Tudom hogy türelmesen kell kivárni csak érdekelne más tapasztalata is..

2021. ápr. 28. 05:54
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Én úgy döntöttem elkezdem a palást fű és a cickafark teát inni, ha nem járok sikerrel feladom.. Már vám két nagy gyerekem és igazából már 35 vagyok.. Csak szerettünk volna harmadik gyereket, de ha még sok időbe telik a próbálkozás akkora kifutok az időből...
2021. ápr. 29. 08:13
 22/27 anonim ***** válasza:
Nem futsz ki az időből, a 35 év egyáltalán nem sok. Ha lennél 40 akkor azt mondanám hogy igen... a teázás jó ötlet, hallani siker sztorikat. Csak tartsd be hogy mikor miket igyál. Peteeresig cickafark, utána palástfű, menzesz alatt egyiket sem! Sok sikert kívánok!
2021. ápr. 29. 08:21
 23/27 anonim ***** válasza:
Terhesvitamin és méhpempő 😉
2021. ápr. 29. 08:46
 24/27 anonim ***** válasza:
Én dettó most vitaminozok és méhpempőzök, illetve voltam dokinál, elvileg van peteérésem. Csak azért durva ez számomra, mert sokan meg írják hogy letették és következő hónapba már tehetbe estek
2021. ápr. 29. 09:17
 25/27 anonim ***** válasza:
Az nagyon ritka ha valaki következő hónapban már terhes is lesz fog. gátló után! Nekem 1,5 év után jött össze úgy, hogy velem is es ferjemmel is mondem rendben volt. Saknos a hormon szintet megboritja kicsit a foggatlo.
2021. ápr. 29. 09:20
 26/27 anonim ***** válasza:
A mehpempő se rossz, de nekem személy szerint nem sokat ért. 6 hónapig pempoztem reménytelenül majd atalltam a teakra es akkor 2. honapra teherbe estem.
2021. ápr. 29. 09:23
 27/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat, reményekkel telve indulok neki a ciklusomnak és persze teázva! Sok sikert mindenkinek!
2021. ápr. 29. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!