Fogamzásgátló után mikor jott össze a baba?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nektek mikor jött össze fogamzásgátló letétele után a baba? Az első hónapban úgy éreztem volt ovulációm, de még nem jött össze mert megjött, sőt rendesen érzem hogy ez igazi menses nem a megvonásos. Esetleg van valami gyógynövény vagy vitamin ami hozzá segíthet? Hozzáteszem b komplexet szedek amiben folsav és magnézium is van.. Tudom hogy türelmesen kell kivárni csak érdekelne más tapasztalata is..2021. ápr. 28. 05:54
21/27 A kérdező kommentje:
Én úgy döntöttem elkezdem a palást fű és a cickafark teát inni, ha nem járok sikerrel feladom.. Már vám két nagy gyerekem és igazából már 35 vagyok.. Csak szerettünk volna harmadik gyereket, de ha még sok időbe telik a próbálkozás akkora kifutok az időből...
2021. ápr. 29. 08:13
22/27 anonim válasza:
Nem futsz ki az időből, a 35 év egyáltalán nem sok. Ha lennél 40 akkor azt mondanám hogy igen... a teázás jó ötlet, hallani siker sztorikat. Csak tartsd be hogy mikor miket igyál. Peteeresig cickafark, utána palástfű, menzesz alatt egyiket sem! Sok sikert kívánok!
24/27 anonim válasza:
Én dettó most vitaminozok és méhpempőzök, illetve voltam dokinál, elvileg van peteérésem. Csak azért durva ez számomra, mert sokan meg írják hogy letették és következő hónapba már tehetbe estek
25/27 anonim válasza:
Az nagyon ritka ha valaki következő hónapban már terhes is lesz fog. gátló után! Nekem 1,5 év után jött össze úgy, hogy velem is es ferjemmel is mondem rendben volt. Saknos a hormon szintet megboritja kicsit a foggatlo.
26/27 anonim válasza:
A mehpempő se rossz, de nekem személy szerint nem sokat ért. 6 hónapig pempoztem reménytelenül majd atalltam a teakra es akkor 2. honapra teherbe estem.
27/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat, reményekkel telve indulok neki a ciklusomnak és persze teázva! Sok sikert mindenkinek!
2021. ápr. 29. 10:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!