Fogamzásgátló után mikor jott össze a baba?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nektek mikor jött össze fogamzásgátló letétele után a baba? Az első hónapban úgy éreztem volt ovulációm, de még nem jött össze mert megjött, sőt rendesen érzem hogy ez igazi menses nem a megvonásos. Esetleg van valami gyógynövény vagy vitamin ami hozzá segíthet? Hozzáteszem b komplexet szedek amiben folsav és magnézium is van.. Tudom hogy türelmesen kell kivárni csak érdekelne más tapasztalata is..2021. ápr. 28. 05:54
11/27 anonim válasza:
Mindenképp ajánlom a gyógy teák fogyasztását!
12/27 anonim válasza:
8 évig szedtem fogamzásgátlót, abbahagyása után fél évvel sikerült először, 7 hetesen elment. 3 évvel később most vagyok 22 hetes terhes.
13/27 anonim válasza:
12-es!
3 évig próbálkoztatok utána és csak most jött össze?
(9-es)
14/27 anonim válasza:
Én még csak nemrég hagytam abba a fogamzásgátlót,de teljesen ki vagyok ezeken akadva. Valahogy ezt annó senki nem mondta hogy ilyen mellékhatásai vannak
15/27 A kérdező kommentje:
Mit mondjak, én is csak lesek hogy ilyen hatása van a fogamzásgátlónak. Nagyon sajnálom hogy sokaknál nem jön össze a baba utánna..
2021. ápr. 28. 18:40
16/27 anonim válasza:
En a fogamzásgátló elhagyása után 15. hónapban lettem terhes. Én is kiakadtam ezen hogy. ilyen nehéz utána teherbe esni.
17/27 A kérdező kommentje:
Most egy érdekes dolog történt, ugyanis mikor írtam aznap jött meg rendesen meg is volt a mensesem, de el kiabáltam mert tegnap már alig volt és inkább barnás, és el is múlt..létezik hogy egy napig max kettőig legyen meg?
2021. ápr. 29. 06:21
18/27 anonim válasza:
Kérdező igen, nekem ugyanez a helyzet. Első nap még normális aztán utána semmi. Nem is az a legdurvább hogy nehezen jön a baba, mert még türelmes vagyok, hanem pl az hogy nagyon sokszor felpuffadok, ha nem eszek akkor is, illetve tele vagyok pattanásokkal
19/27 A kérdező kommentje:
Ugyanez... A puffadás az ki készített teljesen engem is. Bár a súlyom nem igazán érdekel de majd három kg val több vagyok, és feszül a hasam de nagyon..
2021. ápr. 29. 06:54
20/27 anonim válasza:
Hu nekem is ugyanez a bajom. Puffadas, hasi görcsök arról nem is beszélve hogy 1 napos menzeszeim vannak amit utána 2 napos enyhe barnazas követ. Ennyi van 29 évesen a fogamzásgátló használatát befejezoen. Nekem ne mondja senki hogy nem vágja gallyra a hormonhaztartast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!