Fogamzásgátló után mikor jott össze a baba?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nektek mikor jött össze fogamzásgátló letétele után a baba? Az első hónapban úgy éreztem volt ovulációm, de még nem jött össze mert megjött, sőt rendesen érzem hogy ez igazi menses nem a megvonásos. Esetleg van valami gyógynövény vagy vitamin ami hozzá segíthet? Hozzáteszem b komplexet szedek amiben folsav és magnézium is van.. Tudom hogy türelmesen kell kivárni csak érdekelne más tapasztalata is..2021. ápr. 28. 05:54
1/27 anonim válasza:
Szia! Nekem első hónapban rendesen megjött, örültem is, aztán a következő másfél hónapra rá, de alig volt valami, most ismét csak másfél hónapra, de kicsit erősebben. Én most elkezdtem a méhpempő kúrát, állítólag segít, remélem beválik, sok jót olvastam róla :)
2/27 anonim válasza:
Nekem elsőre osszejott de nem maradt meg. 6. héten elveteltem.
3/27 A kérdező kommentje:
Sajnálom 😢hogy nem jött össze..
2021. ápr. 28. 06:44
4/27 anonim válasza:
A cickafark tea segíti a petesejtek termelodeset es növeli az osztrogent. Ciklus első felében igyad majd a második felétől palástfű teat. En hiszek bennük, nekem akkor sikerült amikor elkezdtem teazni. Annyi hogy reggel éh gyomorra kell inni őket. 2,5 dl vízhez 1 púpos kanal teafű. Menzesz alatt ne igyal teat.
5/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm én is ezekkel a teakkal szemezgetek azt hiszem bele is vágok. A barát cserjét láttam még hogy jó, de szerintem ezeknél a teáknál maradok
2021. ápr. 28. 06:51
6/27 anonim válasza:
1.5 év... Brutális hormonzavarom lett, mikor abbahagytam.
Pedig csak 2.5 évig szedtem. (lindynette 30-at)
Egy hónapig meg se jött, utána 1.5 hónapig véreztem. Ez ment 1.5 évig!
7/27 anonim válasza:
16 éves koromtól fogva szedtem, 32 évesen hagytam abba egy augusztusi napon, akkor pár hónapig másként védekeztünk és az év decemberében első próbálkozásra meglett a baba.
8/27 anonim válasza:
9 evig szedtem. Elsőre megjött, másodikra már nem. Semmit nem szedtem +ba.
Majd szülés után amit kaptam, azt 8hónapig szedtem. Hormonzavart okozott, 9hónap után lettem terhes, elvetéltem. Utána 4hónap kellett, most 17hetes terhes vagyok.
9/27 anonim válasza:
Nekünk a fogamzásgátló elhagyása után 2.honapban sikerült,de 9 hetesen missed ab lett. Ez október végén volt most próbálkozunk újra élesben, remélem májusban már nem jön meg és most minden rendben lesz.
10/27 anonim válasza:
Fél év szünet után 3 hónapra terhes lettem, de spontán elvetéltem, műtét sem kellett.
Majd rá megint 3 hónapra teherbeestem, ő már meg is született. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!