Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sztorizgassunk! :) Mennyi...

Sztorizgassunk! :) Mennyi ideje próbálkoztak és hanyadik ciklusnapon esetek teherbe? Milyen vitamint szedtetek? Mit találtatok a legnehezebbnek a terhességben?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 25. 20:50
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
69%

Nyugi, most pár napja ez megy itt. Beszabadult néhány unatkozó troll, majd megunják. Nagyon jól esik biztos a szervezetünknek, hogy be tudnak szólogatni ismeretlen embereknek annonim módon.

Amúgy csak mellékesen kérdezem, hogy ha valakinek undorító ez a téma, akkor mi a fenét keres itt? Sőt, tovább megyek, minek ír választ majdnem minden kérdés alá?

Lehet, hogy nektek a téma unalmas, de nekem meg az, hogy mindenkinek beszóltok, hogy nem fórum. Egyébként a szabályzatban az is benne van, hogy a kérdésre válaszolj, ne offolj.

2021. ápr. 26. 21:53
 42/54 anonim ***** válasza:
58%
7 hónap próbálkozás után szüneteltettük néhány hónapig.. én nagyon elkeseredtem minden hónapban, éreztem, hogy nem segítek ezzel a helyzetünkön, ezért gondoltam megpróbálom elengedni kicsit. Januárban megbeszéltük, hogy újra elkezdjük, egyből sikerült 🙈♥️
2021. ápr. 26. 22:40
 43/54 anonim ***** válasza:
58%
Bocsi, utolsó vagyok, nem válaszoltam mindenre. Nem tudom pontosan hányadik ciklusnapon fogant, valamikor középidőben. Elevitet szedek. 17 hetes vagyok és még mindig hányok. Volt hematómám és görcsölök még gyakran, de szerencsére minden rendben vele. Ezek a nehézségek.
2021. ápr. 26. 22:42
 44/54 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó, hogy megosztottad a tapasztalataidat és boldog babavárást kívánok!🥰

41-es igazad van, de hagyd is őket. Butaság egy kalap alá vetni az anyaságot illetve azt, hogy miként teszel fel egy kérdést az interneten. De nyilván mi vagyunk a "hülyék". 🤪😂 Vicc kategória.

2021. ápr. 26. 22:47
 45/54 anonim ***** válasza:
57%
Utolsó vagyok, köszönöm! Minden jót kívánok én is! :)
2021. ápr. 27. 06:23
 46/54 anonim ***** válasza:
65%

Kedves Kerdezö!

ne foglalkozz az ilyen "hozzaszolasokkal" sajnos annyi eszük van amennyi latszik. Az ilyen embereket csak sajnalni lehet. 🙂

Kerdesedre valaszolva, mi 4 honapja probalkoztunk,kb.a 13- ik napon sikerült. Most vagyok 5 hetes. 🙂

Femiblion 0 -szedtem egeszen ideaig, most fogunk valtani Femiblion 1-re.

Minden jot! 🙂

2021. ápr. 27. 09:34
 47/54 A kérdező kommentje:

Ugyan, mint írtam, csak kuncogok rajtuk! 😂

Köszönöm szépen a válaszod és nagyon boldog babavárást, jó egészséget kívánok! ❤️😊

2021. ápr. 27. 10:26
 48/54 anonim válasza:
54%
Szia, mi sok évig próbálkoztunk, meddőségi kivizsgálás (endokrinológiai probléma) után a második inszem alkalmával jött össze a baba, január 3-án volt meg és stimulálás után 14-én volt maga az inszem:) mostmár 16 hetesek vagyunk🥰 Gravidát szedtem sokáig, D vitamin hiányom volt, így azt azóta is kötelező, illetve az inofolicot javasolta az endokrinológus mert az segít a cukor problémával🙂 Eleve progeszteront kellett használnom, aztán a hematóma miatt még szúrnom is kellett a progeszteront így a hányinger és a puffadás nagyon erőteljes volt:/
2021. ápr. 27. 12:35
 49/54 A kérdező kommentje:
Szia! Nagyon örülök, hogy végre összejött a baba. Problémamentes babavárást és jó egészséget Nektek! ❤️😊 16 hetesen mennyire látszik már rajtad, hogy várandós vagy?
2021. ápr. 27. 16:34
 50/54 anonim válasza:
72%
Köszönjük szépen, viszont:) és kívánom, hogy ne menjetek ilyesmin keresztül, sajnos nem mindig egyszerű:/ nem látszik rajtam annyira, mert az elején a progeszteron puffasztása miatt eleve hatalmas voltam ahhoz képest le is ment😅
2021. ápr. 27. 17:25
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!