Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jogosan irhatta fel a progeszt...

Jogosan irhatta fel a progeszteront a doki nekem?

Figyelt kérdés
Koztes verzessel mentem nogyogyaszhoz. Ultrahangal megvizsgalt es megallapitotta a mehnyakgyulladast. Felirt egy brutal erős hormon tartalmú gyógyszert aminek millio mellekhatasa van, többek között a plusz 10 kiló hízás minimum. Közben megjott a rakszuresem eredménye is az meg p2 lett, tehát nincs semmi bajom. Vegyem be igy a gyógyszert? Nagyon nem merem... 30N
2021. ápr. 25. 15:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Menj el egy másik nőgyógyászhoz.
2021. ápr. 25. 15:36
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
De mit írt fel? Mert a progi nem okoz gondot, sőt ciklus második felében az kell. A köztes vérzés lehet az elégtelen progeszteron oka. A gyulladásra viszont nyilván nem progi kell. Minden esetre önmagában a progi semmit nem okoz.
2021. ápr. 25. 15:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Én nem venném be, hanem elmennék másik orvoshoz is.
2021. ápr. 25. 16:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Nekem az volt a fura, hogy a nőgyógyász mikor először voltam a panaszommal mehnyakgyulladast diagnosztizált amire felirta progi tablattet. Azt nem értem hogy miért nem gyulladas csökkentőt? A másik meg mikor mentem vissza a rakszureses eredmenyemert akkor meg azt mondta hogy minden a legnagyobb rendben, p2 lett. Tehát akkor gyulladas se lehetett? Fölöslegesen szedette volna velem be ezt a gyógyszert?
2021. ápr. 25. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!