Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik nem tervezték a babát az...

Akik nem tervezték a babát az hogy történt? Mit jelent az hogy becsúszott?

Figyelt kérdés
Nem igazan értem ezt. Hogy csúszhat be hogy nem gondolják hogy terhesek lehetnek? Gondolom mindenki tudja hogy el ment e bennuk a parja vagy sem. Megis annyiszor latom ezt hogy nem szamitottunk ra vagy mindegyik ilyen baba elovaladekbol lett?
2021. ápr. 25. 14:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
62%
Hát igazán nem gondoltam, 3 hónapos voltam mire leesett hogy az vagyok..
2021. ápr. 25. 14:55
 12/22 anonim ***** válasza:
89%
Én fogamzásgátlót szedtem és mellette beszedtem olyan gyógyszert, ami gyengítette a hatását. Igazából mindegy volt mert pár hónap múlva úgyis terveztünk ráállni a baba projektre.
2021. ápr. 25. 14:57
 13/22 anonim ***** válasza:
90%
10 éven keresztül nagy százalékban megszakítással védekeztünk, akkor lett az első baba, amikor terveztük. A második gyereket is terveztük, csak pár hónappal későbbre. Na ő valahogy szökevény lett, szintén "rutinos" megszakításból.
2021. ápr. 25. 15:27
 14/22 anonim ***** válasza:
77%

"vedekezes nelkul szexeltem esely van a terhessegre"

Meg akkor is, ha vedekezessel.

2021. ápr. 25. 16:18
 15/22 anonim ***** válasza:
57%
Fiatalon még nem izgatott, hogy smint van a ciklus gondoltam mensi után számoljuk nem az első naptól, na ha onnantól a 14.nap pont nem lesz baj, ha 7. napon együtt leszünk ami mint már tudom pont a 14.napom volt hát így lett a lányom. A tervezett 3 év korkülönbség helyett 2 év van a bátya és közte.
2021. ápr. 25. 16:22
 16/22 anonim ***** válasza:
68%
Egy volt kolléganőm úgy magyarázta (bár nem kérdeztem, szóval lehet csak kényszeresen elő akarta adni a fedősztorit hogy miért megy olyan hamar szülni :)), hogy pajzsmirigy gondja volt, és mondta a doki, hogy jó-jó ad rá vmit, de komoly kezelés kell ha gyereket akarnak, anélkül nem lesz. Ők meg (állítólag) gondolták OK, akkor még nem terveznek a gyerekkel, és hát egyszer mégis összejött.
2021. ápr. 25. 16:40
 17/22 anonim ***** válasza:
74%
Aztán ott vannak azok, akik nem tudják, mikor,meddig, milyen körülmények között (és mekkora hatékonysággal) véd a szoptatás a teherbeeséstől, aztán egyszer gyanús lesz nekik,hogy miért undorodnak hirtelen a reggeli kávéillattól :)
2021. ápr. 25. 16:51
 18/22 anonim ***** válasza:
70%
Én bedőltem a hormonmentes fogamzásgátlók marketingjének, és elkezdtem méhszájsapkát használni. Egy éven belül terhes lettem rendeltetésszerű használat mellett.
2021. ápr. 25. 20:12
 19/22 anonim ***** válasza:
65%
Nőgyógyász apuka megnyugtatta anyukát hármas ikrek után, amíg szoptat nem lehet terhes, így már 4- en jártak hozzánk a bölcsibe.
2021. ápr. 25. 20:16
 20/22 anonim ***** válasza:
74%
7 évig "védekeztünk" megszakítással és egyik hónapban vártam a mensest ami nem jött. Már 6 hónapos és imádjuk.
2021. ápr. 25. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!