Szerintetek szellemcsík,vagy terhességi hcg-s csík?
Figyelt kérdés
1 napja késik . 2-3 napja érzem ,hogy meg fog jönni . Ma teszteltem ,negatív ,kukába dobtam. Megmértem a hőmérsékletem,nem esett le még. Kivettem a kukából a tesztet és ilyen volt :
Szerintetek ez lehet így pozitív ,vagy abszolút negatív ,ha időn túli?
Köszönöm előre is a válaszokat !
2021. ápr. 22. 18:44
31/39 A kérdező kommentje:
Szia. Egyelőre csak a 23-mas hozzászólásom van. 😊 Azóta sem jött meg . Jövőhéten csinálni fogok másik tesztet is és felhívom majd a nőgyógyászt időpontért. :)
2021. ápr. 24. 19:10
32/39 AlexandraL22 válasza:
Nagyon drukkolok hogy mi lesz 💖 mindenesetre tudasd itt is, nyomom követem 🙏
33/39 anonim válasza:
Istenem ki az a féltékeny nyomorult aki lepontoz mindenkit aki azt írta pozitív és gratulál?? Az ilyen minek van itt? Ha faj nézned menj már innen, de ne pontozd le ha valaki azt írja pozitív és drukkol. Milyen emberek vannak itt behalok..
34/39 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Kicsit eltűntem. Május 18.-ra kaptam időpontot nőgyógyászhoz . 😊 Itt a mostani tesztem : [link]
2021. ápr. 30. 09:16
35/39 anonim válasza:
Jaj, de jó :) Ez már szépen néz ki :) Minden jót nektek!
36/39 AlexandraL22 válasza:
Nekem sajnos nem nyitja meg de minden jót kivánok 😍😍😍 olyan jó olvasni mikor valakinek sikerül 😍😍😍 mi 2 éve várunk a szivàrványbabánkra 🙏
37/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! 😍 Biztosan összejön ! Igazából mi most nem számítottunk rá ,váratlan meglepetés volt ,mert később tudtunk együtt lenni ,mint a naptár szerinti ovulációm volt. (bő 1 héttel) . Biztosan nektek is érkezni fog a kis drága ,csak a legmegfelelőbb időt várja! Egyik barátnőm kétszeresen várta már sok év utáni próbálkozásra a kis szivárványbabát és most töltötte a 16hetet,pedig már feladta. 😊 Próbáld meg elengedni magad és hinni ,hogy jönni fog hozzátok is,csak így lehet ! 😍😍
2021. ápr. 30. 11:07
38/39 anonim válasza:
Kedves kérdező,
Gratulálok! Nekem is pont 21 én kellett volna hogy megjojjon
De gyönyörű pozitív tesztek vannak helyette. ❤️
Sok boldogságot és minden jót a picihez!
39/39 A kérdező kommentje:
De jó! Köszönöm és én is szívből gratulálok neked! 😍
2021. máj. 1. 08:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!