Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek szellemcsík,vagy...

Szerintetek szellemcsík,vagy terhességi hcg-s csík?

Figyelt kérdés

1 napja késik . 2-3 napja érzem ,hogy meg fog jönni . Ma teszteltem ,negatív ,kukába dobtam. Megmértem a hőmérsékletem,nem esett le még. Kivettem a kukából a tesztet és ilyen volt :

[link]

Szerintetek ez lehet így pozitív ,vagy abszolút negatív ,ha időn túli?

Köszönöm előre is a válaszokat !

2021. ápr. 22. 18:44
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
70%
Még nem gratulálok, de drukkolok :) Bízzunk benne, hogy erősödni fog.
2021. ápr. 23. 09:06
 22/39 anonim ***** válasza:
51%
Probald meg vmi normalisabb teszttel is, ezen a fajtan eleg soka lesz eros a csik.
2021. ápr. 23. 10:58
 23/39 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm szépen mindenkinek a véleményét és a drukkolást! 😊 Izgatott voltam ,így megfogadtam a tanácsot ,hogy egy normálisabb teszttel csináljam meg. Íme a clearblue-s teszt: [link]
2021. ápr. 23. 12:22
 24/39 anonim ***** válasza:
17%
Őszintén szorítok, hogy ne ugyanaz legyen mint nekem volt februárban. Jó egészséget nektek :)
2021. ápr. 23. 14:44
 25/39 A kérdező kommentje:
Miért? Neked mi volt? :O
2021. ápr. 23. 14:51
 26/39 anonim ***** válasza:
17%
Ahhoz képest, hogy 2 napja késik, elég halvány. Azért drukkolok!
2021. ápr. 23. 14:58
 27/39 anonim ***** válasza:
55%
Utólag meg is bántam, hogy hozzászóltam a kérdésedhez, de most már akkor leírom. Úgy volt, hogy 1 napos késésnél délelőtt ellőttem egy ilyen full egyszerű tesztet mint te. A tiédnél kicsit erősebb volt a csík, de hasonlóan halvány. Én 2 nappal később csináltam egy digitálist, úgyanígy 1-2 hetet mutatott, amit amúgy keveseltem is, mert úgy gondoltam, hogy legalább 2-3at illene mutatnia, de nagyon nem aggodalmaskodtam ezen. Aztán 2-3 nappal később megjött. Teljesen kivoltam tőle. Ha tudtam volna, hogy van ilyen, akkor nem éltem volna bele magam annyira, amennyire. Sajnálom tényleg, hogy mondtam. Most tök feleslegesen fogsz erre ráparázni, pedig legalább ugyanannyi az esélye, hogy veled nem ez történik, hanem minden a legnagyobb rendben lesz. Simán lehet, hogy csak később volt a peteérésed, nem a 15-16. napon, ahol nekem szokott, vagy csak egyszerűen később/kevésbé választja ki a veséd a HCG-t.
2021. ápr. 23. 15:13
 28/39 A kérdező kommentje:
Teljesen jó ,hogy leírtad és örülök neki,hogy tudom ,hogy veled mi volt. Nagyon sajnálom ,hogy nálad ez lett a vége. :( Írni fogok majd mindenképp nálam mi lett. :)
2021. ápr. 23. 15:16
 29/39 anonim ***** válasza:
53%
Utána egyébként megint rögtön teherbe estem, szóval mondhatni túl vagyok rajta, de igazán nem hittem, hogy ez egy túl gyakori jelenség, és hogy pont velem ilyen történhet. (Aztán utánaolvasva láttam, hogy de, nagyon is gyakori.) Izgatottan várom majd a fejleményeket, hogy veled/veletek mi újság :)
2021. ápr. 23. 15:46
 30/39 AlexandraL22 ***** válasza:
66%
Irj majd kedves kérdező hogy mi lett veled/tek 😍
2021. ápr. 24. 17:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!