Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovuláciosteszt mutathatja a...

Ovuláciosteszt mutathatja a terhesseget?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 22. 18:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem az lh is és a hcg is 9dpon kezdte mutatni.
2021. ápr. 23. 13:07
 12/14 A kérdező kommentje:
És milyen erősségű tesztet csináltál? 10-eset nem nagyon szeretnék mert abból csak a predictort ismerem ami elvileg kimutatja a kémiait is.
2021. ápr. 23. 13:14
 13/14 anonim ***** válasza:

Én azt szoktam, sajnos a kémiai is lehet erős csíkos, mert ha 2 nap késéssel távozik azt is kimutatja bármelyik.

Nekem most kb minden hóba van kémiai, így kértem vizsgálatot hátha mutat valamit mért, nekem a beágyazódás elindul, de ott meg is áll és, 3.napon már negatív a tesztem.

Ha nem akarod, hogy tudj róla akkor 1 hét késés után tesztelj.

2021. ápr. 23. 13:20
 14/14 A kérdező kommentje:

Múltkor egy hét késéssel teszteltem, de csak a predictor mutatta ki míg a 25-os negatív volt. A predictor is erődödött aztán másnap megjött..

Most voltam vizsgálaton (progeszteron) lehet az a ludas.

2021. ápr. 23. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!