1/14 anonim válasza:
Szia! Van, aki jós tesztként használja, mert az LH teszt kimutathatja a HCG-t (fordítva nem). Úgy tudom több napig kell használni és ha minden nap csúcsot mutat akkor valószínűsíthető a várandósság! Magán véleményem viszont az, hogy jobb kéz várni az elmaradt menstruációt és utána rendes terhességi teszttel tesztelni, reggeli első vizeletből! 🙂
2/14 anonim válasza:
#jobb kivárni a jobb kéz várni helyett, bocsi! 😉
3/14 anonim válasza:
Ha nem várt előtt2-3 nappal full pozi, akkor lehet esély babára. Nekem 4 nappal nem várt elött a hcg teszt is halvány pozi lett az LH teszt pedig erős pozitív. Ugye az lh teszt csak akkor pozi, ha a két csík egyforma vagy erösebb a teszt csík. Ha csak pozi közeli az nem jelent terhességet. De ugye nem minden terhesnek lesz pozi az LH teszt viszont fordítva már igaz.
4/14 anonim válasza:
5/14 anonim válasza:
Nekem működött jóstesztként. A nemvàrt előtti 2. naptól már full pozitív volt az lh teszt, a hcg pedig halvànyka pozitív
6/14 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat:)
2021. ápr. 23. 07:31
8/14 A kérdező kommentje:
Meg nem csinaltam semmit. Korai lenne. Nagyon korai.
29-en kellene megjonnie.
2021. ápr. 23. 11:45
9/14 anonim válasza:
Akkor valóban korai, de még az lh teszt is. 27-én csinálj egy lh-t, ha szeretnél és az, ha erős pozi, akkor csináld meg a hcg-t Ha nem, akkor várd meg míg késik a mensi és csinálj egy hcg-t. Sok szerencsét!
10/14 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen! :)
2021. ápr. 23. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!