Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kéne egy kis segítség! Mikor...

Kéne egy kis segítség! Mikor kezdjem el használni az ovulaciostesztet?

Figyelt kérdés
Ma 30.an megjött. A naptaram szerint (peteeresi naptár) 3.ig tart. 7-13.aig van peteeresem 12.en ovulacio. Mikor kezdjem el használni az ovulaciostesztet? Nem bízom ebben a naptárban egyébként ezért kérem a tanacsotokat. Múlt hónapban 4 napig volt még azelőtt pedig 6napig. Rettenetesen szeretnék kisbabát!!! A világ legboldogabb embere lennék ha teherbe esnek. Voltam már 2x csak sajnos nem maradtak meg. De most mindent megteszek hogy minden rendbe legyen <3
2017. okt. 30. 19:59
 1/4 Norman Bates ***** válasza:

Hany naposak a ciklusaid?

Ha pl 28 napos a ciklusod akkor 10. naptol siman ovutesztelgehetsz.

Elvileg nemvart elott 14 nappal ovulalsz (perse senki sem oramu), tehat mondjuk egy 32 napos ciklussal kb 18. napon ovulalsz, ott eleg 14. naptol tesztelgetni.

2017. okt. 30. 20:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Pontos a menzeszed? Ha igen, 8-9 körül kezdheted. Ha szokott lenni ennél rövidebb ciklusod is és átlagot számol a naptár, akkor lehet korábban. Nekem pl 28-32 napos volt és 10. cn-on kezdtem, volt mikor odébb volt a pozitív ovuteszt...
2017. okt. 30. 20:36
 3/4 A kérdező kommentje:
28 napos általában de mondom volt 4napos is a mesim de csak 1x úgyhogy rendszeres 28napos. Akkor 10. Én megveszem és kezdetén is. Köszönöm a valaszt
2017. okt. 30. 20:46
 4/4 anonim ***** válasza:
A vérzés hossza nem számít.
2017. okt. 30. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!