Teherbe eses. Mi a ti törtenetek?
Sziasztok, Teherbe esesi/ terhes tapasztalaitokra lennek kivancsi
-kinek hogy, mennyi idö utan sikerült,milyen tippetek/tanacsotok lenne?:)
3-ik honapja probalkozunk mar nagyon szeretnenk.. :)
(jelenleg 27- re nem varom..)
Összejöttünk, 2 nappal később lefeküdtünk, 2 nap múlva mentem esemény utániért, 3 hét múlva pozitív lett a tesztem.
A 2. babát terveztük, azt mondta az orvos, hogy előtte fél évvel hagyjam abba a fogamzásgátlót, így tettem, mindig össze-vissza jön meg, így átlagoltam és így löttem be a ciklus közepét kb-ra. Aznap 2x voltunk együtt, 2 nap múlva mégegyszer, az elsőtől számítva 17 nap múlva pozitív lett a teszt.
Fiam a 2.hónapban megfogant. Úgy voltunk vele, hogy jön ha akar, nem teszünk ellene. Ha 1 év 1 év... körülöttünk mindenkinek nagyon sok időbe tellett.
Azt mikor 1 éves volt, elhatároztuk, újra belevágunk, hisz mindig is kis korkülönbséggel akartunk 2 gyereket. 7hónapot váratott magára. De amilyen nagy volt az öröm, olyan rövid ideig tartott. 9.héten műtettel vették el, mert a 6.héten megállt a fejlődésben.
Újra belevágtunk, 4hónap kellett a pozitív tesztre. Most itt vagyok 16hetes terhes, már érzem mocorogni, de még mindig nem élem bele magam, félek az elvesztésétől.
Évekig próbálkoztunk.... soha nem jött össze a baba.
Elmentem a fogászatra tavaly júliusban ahol kihúzták 2 fogam, állítólag az egyikről régóta gyulladásban volt amiből nem éreztem semmit. Közben épp neki kezdtem az egészséges életmódnak is es valószínűleg ezeknek köszönhetően hosszú évek után szeptemberben pozitívat teszteltem :)
Az elsőt nem terveztük, akkor költöztünk össze, még szerettünk volna várni egy kicsit de ő jönni akart és az első alkalommal amikor “hibáztunk” meg is fogant. Most lesz 3 éves.
A másodikért most próbálkozunk, jelenleg a 2. hónapban vagyunk de az elsőben nem sikerült ovukor együtt lenni, reméljük hamarosan sikerül. :)
4 évig próbálkoztunk, végigjártuk a vizsgálatokat és semmi jóval nem biztattak, kezelést nem kaptunk, lombikot javasoltak. Ez még külföldön volt. Tavaly hazaköltöztünk, berendezkedtünk (felújítás, bútorok, magyar papírok, stb.). Mivel várni kellett a tb újra aktiválására, így itthon nem tudtunk elmenni meddőségibe. De próbáltuk élvezni sok év után a magyar nyarat, és elmentünk strandra. Az egy gyógyfürdő is volt (mint utóbb kiderült). 2 héttel később már nem jött meg. 🤷🙈
Így leírva, összefoglalva nagyon egyszerűnek tűnik, de nem volt az. Rengeteg küzdelem, szomorúság, kilátástalanság volt azokban az években. De szerencsére megtörtént a csoda. 🤰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!