Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Duphastont szedek az inszem...

Duphastont szedek az inszem után vagyok 12. napon, mitől lehet mensi szerű derékfájásom?

Figyelt kérdés
Ha a menzesz csak a gyógyszer abbahagyása után jelentkezik előtte már attól lehetnek menzesz szerű görcseim? A mellem megduzzadt és érzékeny a reggeli ébredése hőm 37,0 körüli.

2021. ápr. 21. 06:39
 1/6 anonim ***** válasza:
A progeszterontól, meg a hődet is az nyomja fel. De a 10es teszt már ilyenkor biztosat mutat. 18+5hkm
2021. ápr. 21. 10:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem progeszteron mellett is megjött.
2021. ápr. 21. 12:08
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm, holnap tesztelek reggel.
2021. ápr. 21. 12:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Ma teszteltem predictor 10 tesztel, és pozitív lett, ahogy beletettem a viseletbe már jött is elő a második csík.
2021. ápr. 22. 06:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Minden rendben veletek? Nekem is most lesz pozitív a tesztem, de fáj a derekam és kicsit félek.
2021. júl. 25. 08:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Szia, igaz már jól eltelt az idő, sikeres inszem lett, azóta 20 hónapos a kisfiam
2023. szept. 11. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!