Normális a derékfájás?
Ma kellett volna megjönnie. Vagyis nem kellett.
Mensi elött kb 1 héttel már mindjártmegjön érzésem van, meg a derekam fájdogál, de ez csak 4 honapja, akkor volt egy missed ab-om. Elötte sosem fájt.
Ma teszteltem, halvány pozitív.
Aminek nagyon örülök. Mellette a melleim szétdurrannak, 2 napja hányingerem van. A mindjárt megjön érzés nem igazán jelentkezik.
Ami viszont nem tetszik, a derékfájás. Nem azt mondom, hogy olyan nagyon fáj, de érzem.
6hónapja teherbe estem. Csak üres petezsák lett. Ott is így fajt a derekam, a doki azt mondta, az is jelezhette, hog valami nem oké.
Van egy 21hós fiam, vele biztos hogy nem fájt. Meg mondom, műtét elött csak az utolsó nemvartnál, mikor teszteltem.
Valakitapaszalt derékfájást pozi teszt környékén? Lett baj?
Köszi a válaszokat!
Próbálok pihizni, amennyit lehet, akkor nem fáj egyáltalán.
Csak egy hiperaktív fiú +a háztartás mellett annyira nem megy :)
Csak azért félek, mert az előző terhességnél amit mondott a doki, a mai napig a fülemben van, hogy a derékfájás sok jót nem jelent terhesség esetén.
Nekem is fájt az elején.
4-5-6 hetesen. Aztán elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!